Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Lettuvaras

Käytiinpä sitten mummolassa puutalkoissa. Ossilla oli sairaan kivaan. Kavereita oli vaikka muille jakaa kun paikalla oli Miro, Kristian, Manta ja Iita. Siinä sammal pöllysi kun koiraviisikko pisteli menemään. Muutaman kerran seurattiin sydän kylmänä kurvailua heikoilla jäilläkin. Onneksi ei mitään sattunut. Naapurissakin koirat näyttivän pyörähtävän ja hiekkaa kaivelivat sydämensä kyllyydestä. Että on sitten Ossi saanut vauhdikasta liikuntaa ja paljon!!! Kuvia laittelen jahka ehdin siirtää ne kamerasta. Ja luonnetestivideokin ilmestyy piakkoin kotisivujen videogalleriaan.
Emäntä on enemmän kuin kipeä siitä risujen kantelusta ja niiden polttamisesta. Pikkaisen ihmettelen millä koivilla huomenna treeneissä muka juoksen...

Mutta hei! Meillähän asuu varas. Tätä ei ole kyllä ikinä ennen tapahtunut. Mummo oli paistanut ison pinon lettuja talkooväelle ja jätti ne keittiön työpöydälle. Lähellä oli jopa ihmisiäkin, niin ettei Ossi ollut yksin sisällä... Jo oli meidän herra päättänyt herkutella ja oli sitten silpaissut lettupinosta vajaan 1/3 suuhunsa. Vähänkö nolotti, onneksi niitä jäi vielä kaksijalkaisillekin kun reunasta hieman puukolla ensin siistittiin. oikeasti, Ossi ei ole ikinä pöydästä käynyt ottamassa kun väkeä sisällä! Noh, kerta se on näköjään ensimmäinenkin.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino