Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 30. kesäkuuta 2009

Eilinen agiliito

Treenit aloitettiin radan rakentamisella ja sitten juotiin Sarin tuomat nollakahvit. Kiitos ja onnea vielä kerran Sari & Rasmus!

Radalle tuli vain muutama hyppy, kepit, keinu ja putki päät piilossa. Ossilla oli hyvä päivä. Muutama rima tuli alas, mutta muuten... Haki putkenpäät hienosti piilostakin, keppien aloituksen joka kulmasta, keinun kontaktin... Tehtiin vaan ihan kevyt ja lyhyt treeni. Mielestäni se oli hyvä treeni.

Harmitti kun uusi ASB-lehti ei ehtinyt eiliseen treeniin mennessä ilmestyä (ja tietenkin se tuli sit tänään...) sillä siinä olisi ollut sunnuntain FAO-open tasoituskisan rata. Jäipä sitten senkin etukäteen treenaaminen.

Sunnuntain tottiksetkin jäi välistä, kun palailin siskolikan polttareista. Samoin tän viikon jälki ja tottis jäävät myöskin välistä kun ollaan Nastolassa Agirodussa.

Aki on edelleen sairaslomalla, sillä se saa jotenkin aina revittyä rahkat reidestä ja haava on siis auki edelleen. Varmaan joudumme jatkamaan antibioottikuuria. Ja tuon tötterön myötä herralle on iskenyt myös taantuma sisäsiisteydessä. Useampana päivänä on kakat tehty sisään ja tänään oli pissit *huokaisee*

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino