Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

perjantai 17. syyskuuta 2010

Aki treenaa

Syksyn ryhmät pyörähtivät käyntiin tällä viikolla. Itse ryhmä pysyi Akilla ennallaan, mutta treenipäivä, aika ja ohjaaja muuttuivat. Annen tilalle tuli Sanna. Ensimmäisellä kerralla saimme kaikki näyttää mitä osaamme... Juu, tai sitten sen miten onnettomia olemme ;D Tuntui että itse jos toinenkin jännitti (tai jotain) uutta kouluttajaa ja sössi siellä sun täällä.


Teimme pienen radanpätkän, jossa piti valssata hypyn 3 jälkeen ja takaaleikata, kun koira oli hypyllä 5. (Ja ohjaaja taisi piirtää hypyn 7 liikaa... Sen siitä saa, kun ulkomuistista vetelee)
Ensinnä Aki hyppäsi puomin ylösmenosta alas, ilmeisesti muisteli viime viikon keinuaan... Noh, pääsimme kuitenkin liikkeelle. Hypyt ja valssi päästiin ihan kohtalaisesti. Kepeillä hieman takuttiin. Ekalla meni paremmin, mutta pari viimeistä jäi välistä kun ampaisi putkelle. Mutama yritys ja selkeällä monotonisella rytmityksellä "keppikeppikeppi..." saatiin ihan ok suoritus.

Sitten oli muiden vuoro. Ihan illan päätteksi ehdin vielä ottaa Akin kanssa puomia ja keppejä ihan yksittäin. Kivat oli treenit.
Treenien aikaan Ossi pääsi juoksulenkille iskän kanssa. Eli molemmilla koirilla oli laatuaikaa eri harrastuksissa, jos nyt niin voi sanoa?

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino