Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 11. lokakuuta 2010

Kuopion kisat

Lauantaina startattiin kolmesti Siilinjärvellä. Tuomarina oli Hannikaisen Elina. Ohjaajaa jännitti koko aamun kovasti. Radat olivat mukavia, mutta melko kinkkisiä paikka paikoin. Se kyllä näkyi myös tuloksissa - tai niiden puuttuessa. Kakkosissa ainakin nollat oli kiven alla katsokaas vaikka :D Radat ei välttämättä oo ihan mittakaavassa, kun itse taas suhrasin, mutta suuntaa antanevat. Mainittakoon, että kisapaikan maneesiin oli vissiin hiekka vaihdettu _oli_ihan_kauhee_juosta! Mie en päässy mihinkään. Oli tosi pehmee. Rimatkin oli mahdollisimman alhaalla koirallekin rankan pohjan takia.

Ensin mentiin C-kisa, eli hyppäri. Mie olin ihan varma et sössitään jo alussa, mutta WAU! Ossi pysyi lähdössä. Piippasi kyllä ja oli sen näköinen ettei kauaa kestä... Mutta riittävän kauan kuitenkin, et pääsin 2 hypyn viereen ja ai miten kauniisti koirani meni ihan oikeaan putkeen ja vielä seuraavaankin. Meinasi ajaa hypyn 6 ohi ja siitä tuli viitonen. Saatiin korjattua. Ja sit taas mentiinkin tosi nätisti kunnes rima 14 tipahti... Näillä virheillä maaliin. Olin vähän pettynyt. Ois ollu kiva rata, mutta minkäs teet. Tulokset oli tiukassa joten pääsimme pallille numero 2. Toki mielummin ois nollat ottanu, mutta kun ei... Mutta yllättävän moni otti hylyn kun ampaisi hypyltä kuusi hypylle 9, Ossi ei edes yrittänyt sinne.


B-kisassakin Oikarinen pysyi lähdössä. Ollaan siis jotain saatu aikaankin, ettei herra karkaile ihan mihin sattuu... Mutta jos jotain on opittu niin toinen on unohdettu. Eli alastulokontaktit roiskitaan. Milloinkahan kaikki palikat osuis kohilleen?? Eli lähtö kauniisti, mutta A:n ja puomin alastulot jäi. Putkeen 7 ampaistiin huonon ohjauksen vuoksi väärään päähän ja hyllyhän sieltä tuli. Tulikohan vielä joku rimakin. Muuten meni ihan nätisti. Kepit hakee loistavasti ja samoin tuo pimeä putken suu (18) löytyi vaikeuksitta. Kepeiltäkään ei ampunut hypylle 20 kuten moni muu...


Viimeisenä A-kisa. Jossa muuten makseilla vain yksi tulos ja sekin kymppi... Että ilmeisen vaikeita oli päivän radat.
Ja taas olin niin onnellinen että Ossi pysyi, pääsin esteen 2 taakse ihan oikeaan kohtaan, siihen mihin olin suunnitellut (pienellä riskillä tosin) meneväni. Ihan himpun ennen käskyäni lähti, mutta olin jo asemissa ja solahti tosi kauniisti putkeen kolme... Hylly tuli A:n jälkeen kun hyppäsi esteen 15 jonne itse taisin ohjata... TYHMÄ ohjaaja! A:n ja puomin alastulot jäivät jälleen (KONTAKTISULKEISET ALKAKOOT!!!) mutta pimeä putki meni jälleen loistavasti. Kyllähän se aina jotain osaakin...


Että silleen. Ei tulosmenestystä (taaskaan) mutta jotain hyvääkin, kun nuo lähdöt sujuu aiempaa paremmin. Valppaana saa olla ettei karkaa, sen verran pylly on ilmassa kun ohjaaja siirtyy radalle.

Ps. Akin kisaura "aloitettu" ostamalla kisakirja ja vakavasti harkitaan pojun kisoihin ilmoittamista.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino