Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 9. joulukuuta 2010

Ti & To Treeniä

Ossi tiistaina...
Ensin mentiin tällainen suoralinjainen treeni a la Anne Topra. Titi oli sitten paikan päällä meitä valvomassa ;D KIITOS siitä! Tämä meni yllättävän sujuvasti eikä ohjaajakaan ihan kauhean perässä ollut. Kontaktitkin otti mukavasti ja tuo takaakiertokin saatiin sujumaan.


Eikä tässä seuraavassakaan treenissä mitään isompaa ongelmaa ollut. Ei ainakaan näin lumimyrskyisessä torstaissa enää muista...


Tässä viimeisessä oli ihan ok suorituksia myös. Lopuksi jäimme jankkaamaan tuota alkua ja Ossi oli ihan lukossa. Onneksi se kestää toistoja... toistoja... toistoja... toistoja... Lopulta saimme kuin saimmekin menemään. Herra meni siis lukkoon kun kakkoshypyltä ohjasin kolmoselle. Paineli aina suoraan neloselle. Ei sitten millään kääntynyt hyppäämään kolmosta. Meinasi muuten hiki tulla. Tuon 3-4 hyppyjen välin otin välistävetona. Toista vaihtoehtoa (työntönä) en nyt lähtenyt edes "kokeilemaan" kun jumi iski jo tässä - ja tällä kertaa voin sanoa et jumi oli KOIRALLA eikä ohjaajalla. Muuten oli hyvä treeni ja parempi mieli.


Ja koska tiistain seuraava ryhmä ei saapunut paikalle, hyödynsin vapautuneen treeniajan Akin kanssa Titin ohjauksessa.... Aki otti tuota viimeisen radan alkua ja sitten ihan pieniä perusjuttuja kuten keinua ja rengasta, keppejä ja putkeen lähettämistä yms. Onneksi oli koira kyydissä iltalenkille lähtöä varten.

Torstaina Aki...

Aki otti yllättävän hyvin kepit vaikka kulma olikin vaikeahko. Putkelta hypylle 11 sai olla tarkkana kun tuo 12 oli houkuttelevampi. Viimeisestä putkesta (13) ulostulo ja oikeaan suuntaan lähtö oli myös hupaisaa katseltavaa. Ei kuitenkaan ampaissut takaisin putkeen... Muutama hyrräys vaan ennen suunnan varmistumista. Mukava treeni vaikka ohjaaja epäili omaa suorituskykyään mielentilansa vuoksi. Mutta hyvin ja meni ja olin tyytyväinen että tuli lähdettyä, vaikkei alkuun tuntunutkaan hyvältä ajatukselta. Saipahan hetkeksi ajatukset muualle ikävistä uutisista...

AI NIIN! Ossihan täytti viime viikolla 6 vuotta. Niin että hyvää synttäriä!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino