Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Lomalta kisakuntoon?

Viime viikko hiihtolomailtiin Lapissa. Koirat oli tietenkin mukana, mutta niillä oli varmaan tylsä viikko kököttää mökissä ilman isompia aktiviteetteja. Muu perhe nautti aurinkoisesta kelistä rinteessä, hiihtäen ja koiravaljakkoajelulla.
Mutta loma loppuu aikanaan ja tänään palattiin arkeen treenienkin merkeissä. Ja nyt olisi pari viikkoa aikaa saada koirat ja kartturi kisakuntoon...

Ossin ryhmässä tehtiin Juulin johdolla ensin pieni ratapätkä. Siitä ei ole kuvaa kun en enää kotona muistanut missä järjestyksessä mentiin... Ossi taas räksytti ja kävi kierroksilla. Kontaktit roiskui, etenkin A:lla. Mutta muuten teki yllättävänkin hyvin.


Toinen treeni oli yläpuolen hyppyhässäkkä jossa luulin meidän epäonnistuvan takuuvarmasti (asenne ennenkaikkea ;D ). Mutta niin vaan yllätyin. Eka yritys meni pieleen ohjaajan kompuroidessa koipiensa kanssa tuolla 4-5 esteiden välissä. Toka yritys oli jo ehkä sinnepäin ja kolmas... No jos ohjaaja ohjaa ja kääntyilee ajallaan niin voidaan olettaa että hommakin toimii. Yllättävän hyvin uskoi herra ohjausta ja tuli tuonne kakkosen taakse, eikä roiskinut putkelta suoraan rimalle. 3-4 väliin valssi jotta pääsin vaihtamaan puolen. Neloselle jarruttelua ja heti kutsuminen jotta päästiin viitonen oikealta puolelta. Loppuradassa ei ongelmaa. Mukava treeni sitten kun se rupesi kulkemaan!

Akin ryhmässä tehtiin Samin johdolla tekniikkatreeniä, jaakotusta tällä kertaa. Aki oli aikasta noheva tyyppi ja sujui molemmilta puolilta mukavasti. Myös vauhdista. Lopuksi tehtiin kontaktitreeni puomilla ja A:lla.
Akin ryhmän jälkeen jäin vielä Ossin kanssa kokeilemaan tuota jaakotusta. Ihan mukavasti sujui senkin kanssa. Joskin hyppää laajemmalla kurvilla kun Aki, mutta uskoisin että kurvi pienenee treenillä... Hypyt oli hieman eri tasolla (toinen taaempana siis), ja totesin että saa olla tarkkana ettei se pääse livahtamaan taaempaa hyppyä takaisin päin vaan kiertää siivekkeen. Mutta muuten sujui hyvin. Sitten tehtiin vähän keppejä, takaakiertoja ja kontakteja.
Lopulta herran iltalenkille ja nukkumaan :) Ja tein päätöksen, että molemmat koirat starttaavat Kuopiossa kaikki startit. Mennään nyt koko rahan edestä =D

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino