Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 13. syyskuuta 2011

Ylipitkää

Ylipitkää ja alta riman... Titi toi treeniin tänään ylipitkän ratatreenin. Me ei kyllä osattu Ossin kanssa yhtään mitään. Ei ainakaan oikein.
Heti alku tökki (puomilleeeeee), jos erottelu putki-puomilla toimi niin leijeröiti ei sitten ollenkaan. Ossi vaan vänkäsi putken jälkeen minnuu kohti, hypyn ohi. Ja puomillee. Lopulta Titi meni namin kanssa huokuttelemaan ja päästiin paikan ohi. Kepit sentään sujui ja slaalomit. Pitkällehän se hyppää (kymppihypyltä putkea kohti) mutta kääntyi ja tuli oikeasta kohdasta radalle "takaisin". Sitten taas A veti putken sijaan... Tahkoamista. Pöydän ohi veti vesikuppi ;D kun ois vissiin ollu jano. Loppu sentään ehkä meni... Mutta melkoista tahkoamista oli tänään suoritus. Mitäköhän viikonlopusta tuleekaan... No torstaina mennään vähän treenaamaan Ossinkin kanssa.

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mukavan näköinen treeni! Harmittaa kyllä kun ei päässy testaamaan. Tosin yövuorojen välillä sitä ei ole ihan täydessä ymmärryksessä joten parempi etten ollu paikalla. Avasin nimittäin ovenkin päin päätäni eilen, ohimolla ihan hervottoman kipeä mustelma nyt...

Niina - The Trion kartturi kirjoitti...

Joo, oli tosi kiva rata vaikka "pikkasen" eilen tökkikin. Mutta kohdat jotka sujui niin sujui sit normaalimalliin eli hyvin.
Ehkä tosiaan oli parempi ettet sitten ollut paikalla. Ei ainakaan isompia haavereita saatu siulle aikaseks. Mitä nyt pikku mustelma tuli siellä kotona... ;D


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino