Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Hmm... Josko ohjaaja oppisi?

Tänään taas paineltiin Kotkan, joskin Akin kanssa. Tuomarina Anne Savioja. Pikkasen aavistelin, ettei Annen radat sovi Akille. Ossille ne taas olisi ihan passeleita...
Aki ekan kisan lähtöön. Ja jotenkin sain sössittyä meille vitosen kepeiltä. Plääh. Sitten päästiin renkaalle virheittä mutta se vedettiinkin ohi, kun ei ollut ihan linjassa A:n kanssa enkä ottanut riittävän tarkasti. Puomilla herra hauskuutti yleisöä ryömimällä aivan naurettavan hitaasta ylöstulon. Nauratti jo minuakin, koira taisi luulla olevansa keinulla. Lisäksi loikkasi puomin alastulokontaktin. Niinpä siis ekalta radalta 15 virhepistettä ja reilusti yliaikaa ryöminnästä... Tulos 25,14 (ou nou!!!) ja sijoitus kuitenkin kahdeksas.


B-kisassa saatiin eka kielto jo neloshypyllä. Sitten se olikin jo kiertämässä sitä takaa... Korjaus. Kielto muurille. Ja jotenkin se vaan lipesi putken 12 väärään päähän. O-ou. Ei ihan hyvä päivä meillä tänään. Oli jotenkin takkuista joten paineltiin parin hypyn ja A:n kautta suoraan maaliin. Eli tulokseksi hylly! Tuttu juttu.

Viimeisenä, illan jo hämärtyessä oli hyppärin vuoro. Melkoista mutkittelua alkuun. Tiesin sen onnistuvan jos vain pysyn liikkeessä.

Takaraivossa jyskytti älä stoppaa älä stoppaa. Ja mitäs minä sitten tein. No stoppasin hiivatti sentään. Eli 5 hypylle sain vauhdis seis ja Akille kielto. Muuten menikin mukavasti loppuun. Kiellon takia aikavirhettä 3,16 sekkaa, tulos 8,16 ja sijoitus kahdeksas - taas. Ei siis kovin loistokkaita suorituksia tänään.

Päivän paras uutinen oli kun Peppi oli pyörättänyt Ossille 7 pikku-Ossia, 5 urosta ja 2 narttua. Ei vähän pentukuumetta... EI... Ja sitten 13 tuntia myöhemmin tuli vielä 8 pentu, kuudes uros. Ihanaa... Onnea Peppi ja Jaana!!! Ja tietenkin Ossi - miun muru!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino