Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 15. maaliskuuta 2012

Ihan mahtavuutta

Nyt on koirat ihan liekeissä. Oli niin mahtavat treenit kummallakin. Ohjaajan jalka ei meinaa Ossin vauhtiin riittää joten se menee välillä vähän säätämiseksi, mutta jospa tuo koipi vielä joku päivä toimii niin ettei enää haittaa menoa.
Bongasin seuraavan treenisarjan netistä. Pystyi tekemään valssaillen, jaakotuksia, persjättöjä ja monta muuta juttua. Mikä kellekin parhaiten sopi.
Eka treeni oli lämmittelyä. Ossin kanssa tein 2-3 väliin jaakotuksen. 4-5 väliin persjättö. 9 hypyn menin putken puolelta ja leikkasin 9-10 välistä neliön keskelle. Hyvin meni.
Akin kanssa mentiin suht samaa matkaa ettei vauhti stopannut. 8-9 väliin valssi ja lopun ohjasin neliön keskeltä.
2 treenissä meinasi välistävedot tökkiä etenkin Ossin vauhdissa. Lähinnä siksi ettei nilkkani antanutkaan periksi liikkeessä enkä saanut ohjaustani kääntymään tarpeeksi. Mutta saatiin räpellettyä. Akin kanssa meni helpommin. Se on niin paljon pehmeämpi ja tottelee ohjausta herkemmin, eli minun ei tarvitse tehdä niin voimakkaita kääntöjä kropallani.
Kolmostreenissä alku vaikutti mission inbossiplelta... Mutta yllättäen se ei ollutkaan sitä. Toimi hyvin tuosta neliön keskeltä vedellen ja työntäen. 6 hypyltä lähdettiin sitten spurttaillen yhtämatkaa. A:n jälkeen oisi parempi ollut olla oikealla puolella ohjaamassa hypyille. Mutta minä tietty olin vasemmalla ja molemmat hyppäsivät kasin pitkälle väärään suuntaan. Radasta poiketen hypättiin 12 toiseen suuntaan eli samoin päin kuin 16.
Mutta oli siis ihan huippis treenit. Molemmilla sujui. Ossin kanssa saatiin huidottua muutama rima huolimatomuudella alas. Mutta muuten koirat kuulolla ja hyvin ohjautuivat.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino