Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Takkaakiertoja tahi jottain sinne suuntaan

Eilen oli Sirpan tuomat ratatreenit. Radalla kontaktit ja takaakierrot.
Ossin kanssa kokeilin alun ensin jättämällä koiran lähtöön ja menemällä itse puomin vasenta puolta, tarkoituksena heittää koira putkeen. Mutta eihän se mihkään putkeen mennyt. Kääntyi mokoma takaisin puomille. Omasta liikkumisesta johtuen tuli 5 hypyn ohi. Kontaktit räiski. Ja ohjaaja poltti käämit. Koira lähti kesken radan autoon. Niitä kontakteja kun ei loikita - jeeveli.
Aki teki huomattavasti siitimpää rataa. Alunkin otin suoraan oikealta puolen ja koiran livahtaessa putkeen pingoin 5 hypyn taakse vastaanottamaan. 8-9:llä Aki kääntyi tosi kauniisti välistä mutta meinasi ajaa aina ysin ohi. Lopulta saatiin kaunis sylkkäri aikaiseksi. Aki oli tänään ihan pro.

Lopuksi tein vielä radan Ossin kanssa. Otin senkin kanssa alun puomin oikealta puolelta ja 5 taakse vastaanottamaan. Oli paljon parempi. Nyt oli kontaktit pikkaisen paremmat, mutta tekemistä riittää... Ossi teki Ossimaisen hyvin mutta nyt ei ollut meidän kemiat kohdallaan -tai jotain- kun tunteu ettei kuitenkaan ihan sujunut. Tökki milloin missäkin kohdassa vaikka olikin ok menoa. Mutta tänään vain ok. Ossi kun osaa olla niin loistavakin... Ohjaajasta kai turha mainita, hyvä jos pääsee tyydyttävään arvosanaan.

Titiltä sain lainaan tosi hyvän näyttelyremmin ja ulkona sitä Akin kanssa pikkaisen jo testailtiinkin. Likat kopeloi koiraa ja katteli hampaita... Mitäköhän siitä näyttelyreissusta mahtaakaan tulla... Huh huh.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino