Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Masennus iski ratatreeneissä

Kai sitä pitää oikeesti jonkin sortin hullu olla, kun jo tänään raahaa itsensä ratatreeneihin. Ihan hirveän hyvä lähtökohtahan ei ole se, että ohjaaja on väsynyt ja kipeä eilisestä reissusta. Nyt jälkikäteenhän se on helppo myöntää, olisi kuitenkin ollut viisaampaa ajatella asiaa etukäteen... Mutta jälkiviisas on aina niin helppo olla. Mutta turhaan mä koirille räyskytä, nehän tekee juuri niin kuin minä ohjaan tai olen ohjaamatta. Oma moka siis jos ei suju.
Radaksi oli valikoitu tämä Santun kolmosluokan rata, joka ei näyttänyt mahdottomalta, MUTTA...

Ossin suoritukset: Lähtö onnistui hyvin. Eli treeneissä pysyy vaikka mitä tekis. Niistolla kakkoselta. A:n menin ensin oikealta, mutta slalomille oli sitten vaikea saada. Paremmin toimi kun kolmosen jälkeen leikkasi A:n vasemmalle puolelle. Sitten slalom onnistui hyvin. Keppikulma oli hirveä. Tosi tarkka sai olla. Aika usein kännyin liian aikaisin tms ja Ossi lähti keppejä väärin päin. Keinulta loppuun olikin melkoista pinkomista. Ossi onneksi irtoaa putkeen 13, joten itse saattoi jäädeä hypyn 14 taakse vastaanottamaan. Kontaktit onnistui pääsääntöisesti hyvin.

Akin suoritukset: Eka kerta taisi mennä vähän paremmin... Huomatkaa taisi. Ohjaaja ei kyllä yhtään muista, kun se toinen rata sai mielen niin mustaksi. Pitkän aikaa on taas hypätty ihan kunnolla, mutta nyt istuskeltiin kakkosen, vitosen, seiskan ja kympin takana. 14 tultiin ohi. Ehkä se sitten koirakin huomaa kun ohjaaja alkaa hermostumaan (vaikka yrittää olla iloinen) ja tilanne lukkiutuu entisestään. Koirat oli kyllä aamulla käyneet jäällä kirmailemassa, liekö se syönyt Akilta puhdin vai mikä? Mutta arvatkaa paljonko tämä masensi väsynyttä ohjaajaa? Itku ei ollut kaukana. Ollaan kuitenkin muka kisaamaan lähdössä perjantaina. Vaihdettiin kartturia ja Titi otti Akin. Itse menin kahvioon. Ja kyllä se Titin kanssa hyppäsi. Paitsi viimeisellä hypyllä oli säätöä kun se oli vaihdettu okseriksi. Eli onkohan tämä ohjaajasta kiinni??? Anne lupasi keskiviikoksi tuoda jotain motivoivaa, kivaa treeniä. Katsellaan sitten tilannetta ja toivotaan aurinkoisempaa ilmettä ohjaajalle ja koiralle...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino