Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 4. huhtikuuta 2013

Kepakkokulmia

Tänään oli Heidin vuoro tuoda treenit. Aiheena oli keppikulmat. Alkuperäisessä treenissä oli vain nuo pallot mutta lisättiin itse tuo puomi, että saatiin pikkaisen kontaktiakin.

Ossin kanssa otin joka treenin alussa lähdössä pysymistä. No joo, ei se treeneissä ole ennenkään ollut ongelma mutta nyt kävin taas esteiden takana hyppimässä ja heilumassa. Sitten kipaisin palkan koiralle ja vasta sitten lupa lähteä radalle.

Ensin vaaleat pallot. Lähetin hypyltä putkeen ja ehdin itse vastaanottamaan jo kepeille, tuohon nro 4 puolelle. Näin olin sitten ajoissa heittämässä takaakierrollekin. Putkelta kepeille (8) piti pikkaisen vekata vasemmalle koska muuten aloitti väärästä välistä. Kun Ossi lähti varmasti menemään keppejä niin kokeilinkin leikata takana keppien toiselle puolelle. Ja WAU!!! Se kesti sen vaikka aattelin et lopettaa varmasti kepit.

Mustat pallot. Lähetys hypyltä putkeen ja jäin tuohon mustan pallon (1) puolelle vastaanottamaan. Mutta tuli niin vauhdilla putkesta että ajautui kolmoshypylle väärältä puolelta. Saimme paremman alun kun lähetin matkaan hypyn ja putken välistä. Putkelta sain vedettyä hypylle oikein. Pieni vekkaus koska muuten oli taas väärä väli kepeillä... Leikkaus kepeillä (mustan 4 ja 8 puolelle) ja hyvin kesti taas. Uudestaan kepeille tultaessa (8) jouduttiin tekemään töitä useamman kerran. Leikkasin aina liian pian tai liian läheltä jolloin Ossi pyörähti pois kepeiltä tms. Kunhan maltoin odottaa että kepit lähti hyvin alkuun (ja palkka odotti keppien päässä) ja leikkasin vasta sitten, niin lopulta saatiin ihan onnistunut suoritus siihenkin kohtaan.

Neliöt treenissä ei oikeastaan ollut mitään ihmeellistä. Pieni vekkaus ennen keppejä ja selkeä ohjaus hypylle 6 (meinasi vähän hyrrätä ennen hyppyä kun en ensimmäisellä kerralla kertonut riittävän ajoissa). Kontakti kunnolla ja takaakierto. Hyvin meni. Ossi oli taas niin hieno mies ja treenikaveri. Kiitokseksi oli iltapalalla maksalaatikkoa nappuloiden kera. Hyvin tuntui maistuvan ekstraherkku pojille!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino