Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kunto kotona?

Tänään ohjaaja päätti lähteä treeniin, maksoi mitä maksoi. Reilun viikon kun on potenut niin ei vaan enää jaksa... Vaikka huomasihan sen todella, että ohjaajan vähäisetkin kuntorippeet oli jääny matkasta sinne kotiin sängynpohjalle... Ja lentsu&yskä vähän tuntui juostessa... Mutta saatiin me ihan mukava suoritus Akin kanssa ja samalla hauskutettiin treenikavereita.

Tänään Akilla oli taas vauhtia ja iloa meiningissä, eikä hyppykään takunnut kuten viimeisimmissä ratatreeneissä. Jätin koiran lähtöön ja kakkosen taakse vastaanottamaan. Kiersi ekan hypyn joten palautus alkuun ja uudelleen...  Sitten päästiin jo matkaan. Neloselle pakkovalssia ja ohjaavan käden vaihtoa (oisko ollu vaikka jaakotus). 6 hyppy oli vähän vasemmalla, eli sinne piti saatella, kun ei ollut ihan näin selkeässä linjassa kuin tässä Titin piirroksessa. Pituudelta kutsui putki... Ja muutamassa toistossa se kutsui aina ja vaan uudelleen. Ja haki jostain käsittämättömästä syystä ihan ihme suunnista täysin pimeän putken pään... Pikkaisenko naurettiin. Saatiin se söhläys lopulta korjattua ja herra muurin kautta putkeen oikeasta päästä. Muuri ei muuten ollut ihan noin vinossa radalla. Oikein mainio ilta. Etenkin hypyt, myös kohti tai minun liikkeen hidastuessa (4-5 hypyt) onnistuivat tänään mainiosti.

Sitten rallateltiin toinen pätkä, alku samoin. Pituudelta putkeen 12 ja sieltä suoraan tuonne 10 putken numeroimattomaan päähän, rengas ja hypyt 13-14. Sekin sujui hyvin. Meillä oli siis jälleen onnistunut ilta.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino