Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

perjantai 31. toukokuuta 2013

Männä viikko

Oli meillä toki treenitkin tällä viikolla. Tosin keskiviikkona mamma toipui P!nk:n keikan reissusta ja kävi lasten kevätjuhlassa, joten Akin treeni-ilta jäi välistä. Olin siis molemmilla koirilla torstaina Ossin vuorolla.
Melko "kivan" radan oli Susanna laatinut. Ensin tehtiin tämä missä aloitetaan keskeltä. Nelosen takaakierto oli paha, etenkin Ossin kanssa. Ja puomin alastulolla hiulattiin taas urakalla. Semmosta pientä korjailua useassa kohdassa, josta tuli taas itselle fiilis et eihän tää onnistu taaskaan... Vaikka innolla se Ossi teki. Mamman vanhus. Muru.

Akin kanssa sujui yllättävän hyvin. Pikkasen takaakierrolla funtsi ennen hyppyä muttei pahemmin. Vauhtia ja intoa oli tosi mukavasti.
Kakkosrata (eka käänteisenä) olikin sitten vaikee pala - etenkin kartturille. On se vaan kumma miten vaikee on kääntää rata nurin... Ei meinannu muistaa millään... Tuolle punaiselle putkelle vienti tuotti harmaita hiuksia molempien kanssa...Etenkin Aki ehti aina pujahtaa tuohon etummaiseen putkeen. Ihan mukavat ja hikiset treenit (nyt se on kai kesä).

Treeniajan jälkeen otin Ossin kanssa toisella kentällä tehotreenit kontakteille. Yhtäkkiä huomasin kun verta oli enemmän ja vähemmän puomilla, koiran leuassa ja tippui ihan tippona. Ehdin jo säikähtää kunnes huomasin, et herra oli innostuneena purassu kieleensä REIÄN :) No treenit tietty loppu siihen ja onneksi vuotokin loppui pian. Hassu hurtta.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino