Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 2. toukokuuta 2013

Wapun jälkeen...

Eilen ei sitten jaksettu hallille. Vappu on rankkaa aikaa. Tai no. Johan me oltiin ryhmän kanssa todettu ennen vappua et eiköhän huilita, osalla kun oli tokokisoja yms. Joten tänään siis hallille Ossin vuorolle. Otin myös Akin mukaan ja sain treenailla senkin kanssa.

Tehtiin kaksi kivaa pätkää. Ensin nuo vaaleat pallot. Ossin kanssa alku oli kinkkinen. Kakkosen edestä lähetys takaakierrolle. Ja jos haltuunotto ennen kolmoselle lähetystä oli huono, ehti koira muurille asti. Samoin välillä hyppäsi kakkosen ja kiersi sitten hypyn jälkeen kakkosen vasemmalta (eli kuvan "alalaidan" puolelta) ja sitten oltiinkin lirissä kolmoselle viennin kanssa. Kun saatiin alku sujumaan, niin nuo ihan vierekkäin olevat putket olivat vaikeat. Etenkin kuutosen niiston jälkeen piti tarkasti saatella ulompaan putkeen.
Akin kanssa taas alku teetti erilailla töitä. Se kun töksähtää hypyille ellen liiku. Uhkarohkeasti menin kakkosen eteen ja saattelin sen takaakierrolle ja pyörähsin itse samansuuntaisesti ympäri. Hieman Aki jarraili mutta hyppäsi. Kauniisti haki kepit. Todella tarkasti ja pitkältä piti kutosella niistää. Ja ihan sika tarkasti ja nopeasti Aki lukee mua. Se täytyy todella saatella joka esteelle kunnolla loppuun asti. Kasilta tuli helposti ohi kohti keinua jos vaan vilkaisinkin jo seuraavaa estettä, saatika jos otin jo yhdenkin sivusuuntaisen askeleen kasihypyltä poispäin - kohti keinua.

Sitten tehtiin mustat pallot. Ossi ensin. Muurin taakse vastaanottamaan, varpaat kohti keppejä. Kulma oli vaativa, mutta pienellä työnnöllä meni hienosti kepeille oikein. Kontakti piti taas muistutella... Kasin jälkeen takaaleikkaus jotta linja maalille asti parempi. Aika lailla samoilla kuvioilla pärjättiin tällä radalla Akinkin kanssa.  Lopuksi  hiulattiin vielä  kontakteja Ossin kanssa. Ois taas kisaa ens viikolla tiedossa... Tänään kuitenkin meillä oli oikein mukavat ja sujuvat treenit molempien poikien kanssa.

Viikonloppuna pääsemmekin oikein tehokoulutukseen, kun Elena Kapustina saapuu kouluttamaan LAUlaisia. Huh. Jänskättää jo. Lisäjänskätystä tuo se, että koulutus on englanninkielinen. Ei oo meitsillä nuo termit ihan hallussa suomeks, saatika enklanniksi...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino