Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Ei viittis edes mainita...?


Joopa joo... Meillähän oli tänään kisat - jos niitä nyt sellaisiksi saattoi kutsua... Oma seura järjesti iltakisat  ja tuomarina oli Elina Hannikainen. Viimeksi olin pyörähtänyt Elinan radoilla jotain kolme vuotta sitten, joten ei juurikaan ollut muistikuvaa, että mitä oli odotettavissa... 
Radat oli tosi kivat, oisivat olleet juuri Ossille sopivia... Mutta mulle oli tänään eksynyt mukaan joku korvaton, hampaaton, sokea ja tottelematon kikkarakarvainen porsas. HUOKAUS! Mikään ei oikeasti sujunut...  Ossi agiradan lähtöön. Hetken näytti että kestää startissa, mutta sittenpä sinkosi radalle. Oli vissiin sen verta vinossa, ettei ohjautunukaan kakkoselle takaakierrolle vaan livahti väärään suuntaan heti sen toisen hypyn. Tästä HYLLY nro 1. Jatkettiin rataa vielä hetken matkaa, mutta koska seuraavaksi se porsasteli A:n alastulon ja tuli 6A ja B:n välistä niin mie en enää jaksanu. Kiepautettiin hyppy ja puomi ja loppuhyppy ja poikkeen häppeemään... Nolo esitys. Ei voi muuta sanoa!!!




Noh. Uusi yritys hyppärille... Koira lähtöön _ja kukas se sieltä ampuikaan ennen aikojaan_ Paineli vielä kakkos hypyn ohi kolmoselle... Ensimmäistä kertaa ever -otin Ossin mukaani ja kiikutin sen autoon- siis palttiarallaa suoraan lähdöstä. Kerta se on ensimmäinen tätäkin laatua näköjään, että skippaan koko radan... Saas nähdä tekikö koiraan edes mitään vaikutusta. (Tuskin jos saan veikata...) Mutta nyt keitti ohjaajan kuppi nurin eikä huvittanu enää juosta. Eli HYLLY nro 2.

Huomenna on uusi päivä laiskiaisen (Aki) kanssa ja toivotaan parempia esityksiä. Käytiin lopuksi muutama hyppy suorittamassa, ja nyt ne sujui kuin vettä vain. Innolla ja vauhdilla eikä tietoakaan viime viikon rimakammosta. Vai johtuiko se sittenkin helteestä? Toivossa siis hyvä elää, ettei huomenna kelit lämpene vaan on mielummin tällaista sateista ja pilvistä kuten tänäänkin. Ja saataisiin edes jotain aikaiseksi.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino