Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 18. heinäkuuta 2013

Saschaa pukkaa

Tällaista treenirataa pukkasi elokuun tulevalta tuomarivieraaltamme Sascha Grunderilta. Harmi etten ole maisemissa ko. kisojen aikaan... Mutta tulipahan treenattua. Melko veikeitä kuvioita, mutta oikein mukavia alkukauhistuksesta huolimatta. Ja radasta suoriutui muuten ihan perusohjauksella. Oishan sinne varmaan voinu heitellä vaikka mitä hienoa, mutta ihan turhaan...

Ossi teki tänään oikein mukavasti. Pari rimaa tippui kun ohjaaja kiirehti käskyä. Ekalla kerralla loikkasi A:n alastulon, mutta uusintakierroksella sekin jo osui kohdalleen. Ihan selkeästi vaikein paikka oli saada kääntymään koira putkelta 19 oikeaan suuntaan tuonne viimeiselle esteelle. Etenkään kun ohjaaja ei ollut ehtinyt leikata hypyn 18 ja putkensuun välillä oikealle puolelle. Eka kierros oli pientä viilailua siellä täällä, esim. putkelta 10 pyörähti takaisin yms hassua, mutta toinen suoritus olikin jo sitten ihan mallikelpoinen. Siinä muuten ohjaaja juoksi pussin ja puomin (ei pussin ja keinun) välistä, jolloin Ossi oli paljon helpompi ohjata takaakierrolle. Jäi koiralta se turha pyöriminen pois. Kiva oli treeni.

Ja vaikka meinasin, etten tee Akin kanssa, niin teinpä kuitenkin. Ensinnäkään korkea hypyt ei kammottanu tänään ollenkaan ja poikahan pisteli radan vauhdilla ja innolla, ja vieläpä puhtaasti!!! Yksi hieno suoritus siis riitti Akille tänään. Mamma oli tyytyväinen.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino