Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Treenilöissä taas!

Olihan meillä treenitkin maanantaina, vaan dementikko on unohtanut kirjoittaa ;D
Pakkasta oli jonkin verran ja päätettiin tehdä vaan lyhyttä rataa jossa hyppyjä, putkia, puomi ja kepit. Laitettiin myös rengas ja pussi, pituus ja okseri.
Ossi oli tauon jälkeen aivan intopiukkana. Teki kuitenkin toooodella mainiosti. Puomin alastulokontaktille ei malttanut stopata, mutta otti sen kuitenkin. Ja tietty heti korjattiin. Kepeille oli vaikeahko kulma, mutta niin vaan haki mahtavasti. Oli tosi hyvä treeni. Mentiin pätkä kahdesti.
Aki teki maksihypyillä. Meni hyvin ei pudottanut eikä arastellut. Vain rengas oli mini/medi-korkeudessa ja pituus. Pussin meni ihan avittamatta. Kepit ei ole vielä kauhean sujuvat, eikä hae niitä itsenäisesti, mutta jos vaan ohjaaja on ohjaamassa niin sitten etenee kuitenkin ihan ok. Myös Akilla oli mukava treeni.

Treenin jälkeen ajettiin Kirsin luo suihkua lainaamaan. Omamme kun on pois käytöstä... Näin saimme puhtaat tassut ja masut. Ossi vaan vieraskoreasti päätti kakkia Kirsin keittiöön...? OSSI!!! Vähän oli mamma nolona... Kiitos Kirsille suihkun lainasta!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino