Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 20. huhtikuuta 2010

Pinna paloi...

Eilen oli treeni-ilta. Ja pitkästä aikaa jouduin ottamaan lapset mukaan... Sehän ei lähtökohdiltaan tiennyt hyvää. Mamman pinna tiukalla ja se sitten heijastuu koiriin välittömästi... Ja kun vielä ipanat päätti vähän kurata itseään niin johan oli soppa valmis!!!
Mutta tänään Aki treenasi 2 rataa ja Ossi vain yhden.
Aki paineli ekalla radalla sellaisen lentokeinun, ettette varkilla usko!!! Noh, seuraavalla yrittämällä muisti jo jarruttaakin :) Rengas oli taas kauhea mörkö. Minikorkeudelta meni, mutta maksi otti tiukoille. Tosin toisella radalla kun itse juoksin vierellä, sujui oikein mainiosti, siis rengas yleensä ja vielä maksikorkeudelta!! Nyt ei ollut puomi vetämässä, mutta koiruus paineli A:lle aina kun silmä vältti. Toisella radalla Aki haki keppien alun ihan itse ihan oikein!!!! JEE!!! Ja muutenkin kepit olimukavan sujuvat tänään. Ihan mukava treeni. Mitä nyt mamma tiuski koiralle ihan turhaan. Sitä se pinnan kiristyminen saa aikaan... Onneksi Aki ei kuitenkaan ihan täysiä jarruja laittanut vaan pystyi kiukkuamisestani huolimatta jatkamaan menoa.

Ossi kävi ihan hillittömän kuumana. Räksytys oli ihan mahdotonta ja tuntu, että koira karkasi käsistä ihan tyystin. Mutta kyllä se sitten paineli ihan mukavasti rataa. Keppien alku meinasi mennä ohi... Muuten sujui aika kivasti, paitsi ettei omistaja jaksanut spurtata :)

Laittelen muuten ratoja jahka saadaan skanneria kiinni koneeseen... Eli joskus kesällä ;D
Tässä pitäisi ruveta jo laittelemaan jäsenhakemusta uuteen seuraan ja sitten toukokuun kisojen jälkeen vaihtaa lisenssikin sinne. Hui! Niin se aika rientää...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino