Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Akikin kisaa

Huh! Lauantaina oli omat kotikisat ja mie hurja olin ilmoittanut molemmat koirat kolmelle radalle. Eli koko päivä (melkein 12 tuntia) menikin sitten hallilla.
Aki oli mittauksessa ihan liiskana. Mitä lähemmäs Sami mitan kanssa tuli, sitä matalammaksi painui Aki. Naurettiin et saadaan kohta minikoira :D
Jostain syystä ohjaajalla oli varpuspravi mahassa koko aamun. Pelotti et entä jos Aki onkin ihan tosi nolo... A+B rata oli Topran Samin käsialaa ja C kisa, sekä Ossin kaikki radat oli Allan Mattsonin.

AKI:
A-kisan alkaessa minua jännitti ihan SIKANA. Mutta kun vauhtiin päästiin se unohtui. Eli Aki veti tämän lähdön todella kauniisti. Joten arvata saattaa, että kepeiltä otettu vitonen harmitti. Ohjasin vähän huolimattomasti, ja koska kepit ei vielä ole niin varmat niin Aki aloitti väärältä puolelta. Korjaus ja nätisti veti kepit, sekä radan loppuosankin. Sijoitus avauskisassamme 9./31. Eli mukava avaus.


B-kisa menikin sitten jo vähän niin ja näin :) Alku sujui nätisti. 7 putken jälkeen olin juosta koiran yli ja arvelin että saimme siitä virheitä, mutta ei. Keräsimme ne Akin kanssa ihan muualta. Ensinnäkin herra otti lentokeinun. Kääk. Este joka yleensä ryömitään... Siitä vitonen. Keppien alussa jälleen sähläystä, kahdesti vielä (kielto ja vitonen). Yhteensä 15 virhettä. Ja kepeillä meillä meni vähän kauan säätäessä, niin yliaikaakin tuli 6 sekuntia. Muuten rata sujui kivasti ja kontaktit menee nätisti. Eli tulos 21 vp ja sijoitus 17./32.


Viimeisenä oli C-kisa, eli hyppäri. Saimme kolme kieltoa (yhden hypyltä, en tosin muista miltä ja 2 kepeiltä) ja sitä myöden hylky. Aki oli selvästi tosi väsynyt, joten oikein mikään ei sitten enää sujunut... Teki kyllä muttei mitenkään loisteliaasti. Varmaan tämä vaikutti ohjaajan työskentelyynkin että omakin motivaatio tipahti.


Aki ei ainakaan vielä jaksa kolmea rataa, viimeisellä oli jo niin herpaantunut. Eli nuori mies ilmotaan jatkossa korkeintaan 2 starttiin per päivä. Kunnes kisakunto kasvaa.
Mutta olin ihan tyytyväinen Akin suorituksiin. Ei edes pahemmin hyppinyt päälleni kentällä kun vaan muisti itse edetä ja ohjata.

OSSI:
Ossi aloitti urakkansa C-kisalla, eli hyppärillä. Ajatteli alun olevan kompastuskivi meille. Toinen kohta oli tuolla keppien jälkeen hypylle 13 takaa ja sitten muurille. Tuo hyppy ja muuri olivat oikeasti ihan tosi lähellä keppejä...
Mutta ensin tippui rima nro 2 ja sitten otettiin parit kiellot kepeiltä. Ossi halusi väkisin aloittaa väärästä välistä, eli oletan että ohjaaja oli edennyt liian pitkälle. Virheistä huolimatta Ossi oli mukavan oloinen radalla ja pysyi lähdössä. 15 virhettä ja sijoitus 8./17.


B-kisa olikin sitten ihan pepusta... Herra päätti karata lähdöstä, joten eipä siinä ole mahdollisuutta saada kurveja kuntoon... Ja heti kolmas hyppy menikin väärin ja hyllyputki jatkuu ;D Harmitti, sillä nyt meni kontaktit ok ja muutenkin ihan jees. Tämän radan jälkeen oli tosi masis, ettei ikinä saada nollia eikä selvitä kolmosiin...


Mutta A-kisaan olimme sitten kasnanneet itsemme ja se sujuikin oikein kauniisti. Vauhtia oli (kellotettiin toiseksi nopein aika) ja rata sujui kuin unelma, kunnes persikka puomin alastulolta loikattiin yli. NYYH. Pienestä se on kiinni. 5 virhettä ja sijoitus 6./22


Kisapäivä oli pitkä, mutta antoisa. Aki tosiaan oli väsynyt, kun ei sitä meinannut saada takakontista enää edes lenkille. Makasi vain siellä.
Kirsille ja Incalle vielä onnittelut hienosta LUVA-radasta!!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino