Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 19. joulukuuta 2013

Vuoden viimeisiä viedään

Viime viikolla skipattiin treenit ohjaajan selän takia. Onneksi sentäs tänään päästiin, kun ensi viikko meneekin lomaillessa muualla. Ja muutenkin, tuskin tulisi joulupyhinä lähdettyä... Joten tänään taisi olla vuoden vikat treenit. Koutsi oli työvuorossa joten me treenattiin ominemme. Tehtiin edellisen ryhmän rata joka näytti suunnilleen tältä. Tosin enen radalle kirmaamista nautittiin edellisen ryhmän (Annen siis) tarjoamaa glögiä ja namuja. Kylläpä sitten jaksoi juosta...
Ja Aki oli IHAN LIEKEISSÄ. Vitti se veti hyvin. Oli vauhtia ja tekemisen makua. Radat oli kivoja. Muutaman mokan teki ohjaaja ja ohjasi vikapaikkaan muttei annettu sen häiritä. Ja pitkästä aikaa oli pöytäkin treenissä.
Vaaleissa palloissa tehtiin hieno persjättö tuonne 5-6-7 väliin putkelta hypylle tullessa. Ai että. Ehkä se ohjaajakin on tässä syksyn mittaan oppinut jotain. Mustissa palloissa ois ollu hyvä bäckläpin paikka tuonne 4 hypylle. Mutta meiltä se ei niin luonistu niin juoksin nelosen ohi (tuolta kolmosen puolelta( ja käänsin ihan valssilla siihen hypylle. Muuten radat oli semmosta mukavaa menoa ilman hirveetä vääntöö. Hyvä mieli siis jäi!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino