Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 14. maaliskuuta 2016

Reenailuja

 3.3. reeneissä meillä oli jotakuinkin tällainen "perusrata" (vasemmalla). Hyvä treeni jossa tuli pitkästä aikaa treenailtua myös rytmitystä.
Kolmos-putkelta koira ampui melekin suoraan A:lle ellei ollut tarkkana. Samoin 6-hypyn jälkeen piti katsoa tarkasti ettei lipsahda hypylle. 17 ajoissa jarrutus ja tiukka kääntö (ohjaajan linjaan), samoin 18.
Oli oikein mukava pätkä ja meidän eka veto Akin kanssa oli kyllä aikasta upea. Mutta sitten se viimeinen (jonka piti olla se nolla) suoritus menikin ihan reisille. Ohjaaja oli ihan pihalla. Ihan pihalla. Koira teki kyllä mitä sekoilin. Heh.

Viime viikolla olikin sitten tällainen rypistys (oikealla). Happi pois ja jalat huutaa hoosiannaa - teemalla. Ohjaaja hapoilla mutta koira (Aki) oli ihan timanttinen. Aivan loistava. Leijeröinti kepeillä ei onnistunut joten oli juostava putken ja keppien välistä itse. Ja loppu pituuden jälkeen oli aikasta upea. Aki ei edes yrittänyt painua tuonne hypyn väärälle puolelle vaan tosi kauniisti kurvasi juuri oikein päin.
Kyllä se vaan osaa jos haluaa :)

Tänään kävin kouluttamassa omaa ryhmää. Koska koirakoita oli paikalla vain 3 niin moppitukka-Martti pääsi halliin. Riiviö kirmasi taas hepulit saaneena ja kakki halliin. Tietenkin...
Siivekkeen kierto tuleekin jo ihan kuin vettä vaan ja olen jo voinut siirtyä siitä hieman irtikin. Välillä meinaa oikaista minun ja siivekkeen välistä. Mutta hoksaa tosi nopsaan, että joku meni pieleen kun ei namia tulekaan.
Lisäksi moppitukka meni tänään hienosti putkeenkin. Joka oli hieman pidempikin kuin viimeksi kun kokeiltiin. Kerran Heli hieman avusti jotta pysyi paikoillaan ja itse menin putken toiseen päähän. Ja sittenpä kirmasi iloissaan muutaman kerran aivan täysin itse, avustamatta. On se vaan hauska tyyppi tää meijän moppitukka.


Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino