Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 2. tammikuuta 2018

Kylläpä aika rientää

Kääk miten  aika rientää. Blogia ei ole päivitetty. Harrastukset (omat ja lasten) pitävät kiireisenä...
Laumassa kaikki hyvin. Teini-Martti toki pomottelee etenkin lauman vanhinta ja Aki taas on poliisina paikalla jos 2 muuta yrittävät leikkiä... Pääsääntöisesti pojat tulevat hyvin toimeen keskenään... On sitä muutama reikä nahkassa ollut, muttei mitään isompaa riitelyä.
Mennyt uusi vuosi oli muuten ensimmäinen kun lauma makoili rauhallisena. En toedä onko Ossi jo niin huonokuuloinen ettei reagoinut paukkeeseen (jolloin muutkin ovat rauhassa) vai auttoiko Vogelin Avena Sativa kauranversouute. Mutta sitä meidän lauma saa jatkossakin, sillä viime vuonna testasin Sileo reseptilääkettä, enkä havainnut sillä mitään vaikutusta...

Kuvassa herrat pönöttävät jouluaattona 2017. Joulun jälkeen Martti kävi virallisissa terveystutkimuksissa, lonkat B/C ja kyynärät 0/0 sekä silmät terveet. Myös kilpparitulokset olivat kunnossa.

Kovasti ollaan aksaa treenattu. Ossi on eläkkeellä. Omaksi iloksi silloin tällöin hallilla humputtaa matalilla hypyillä. Aki vielä treenaa vaikka ikää 9 vuotta. Vuosi oltiin kisaamattakin ja paluu oli uskomattoman hyvä. Tehtiin kuulkaa triplanollat!!!! WAU  Aki mitattiin kisojen yhteydessä minimaksiksi, mikä on oikein hyvä!
Martti opettelee vielä. Kepit on vaiheessa ja kontaktit osittain (A esimerkiksi vielä matalammalla). Mutta herrasta on tulossa oikein huikea kisakaveri. Onhan meillä vielä paljon opittavaa yhteisestä tekemisestä, mutta hyvää meininkiä meillä on.

Mutta tällaiset pikakuulumiset näin vuoden 2018 alkaessa!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino