Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 7. syyskuuta 2009

Kääntyvä koira

Tänään treeneissä sain todeta, että koirani (Ossi siis) kääntyy hyvin. Olipahan melkoisia välistävetoja hypyillä, etukäteen arvelin kaiken menevän ihan plörinäksi... Mutta niin vaan herra kuunteli ja tuli esteiden välistä hyppäämään oikeaan suuntaan!!! JES!!! Kepit oli joka kerta todella loistavat. Hakee kyllä hienosti, ei voi kuin ihmetellä. Kontaktit otti melko kivasti ja malttoi aika hyvin odotellakin niillä, minun kiertäessä lenkin. Alkuun toki tarvitsi hieman muistuttaa mistä olikaan kyse... Puomin alla oli putki (suu tietenkin ylösmenon vieressä). Sitäkin ihmettelin suunnattomasti, miten Ossi joka kerta otti aivan oikean esteen. Hieno ukko! Hitto kun ohjaajakin saataisiin hiottu yhtä loistavaan taitoon... Voisi lopputulos olla komea. Joskus miettii, et sääliks käy kun noin hyvä koira sattu näin tollolle ohjaajalle ;) Mutta parhaamme yhdessä teemme.
Teimme siis pari rataa ja oikein hyvin meni molemmat. Virheet oli yleensä ohjaajan (ohjasi väärälle esteelle jne...). Ja oli todettava että koira teki hienosti, kääntyy huippuhyvin eikä juurikaan tiputellut korkeimmalla olevia rimoja.

Aki oli radalla kerran. Alkuun piti taas lähteä nuuskuttelemaan tyttöjä ja mantereita - ARGH! Kutsukaan ei toimi. Mutta kunhan oli nuuskuteltu, tehtiin muutaman hypyt, putket ja kepit. Meni ok. On se vaan melko arka tekemään, tai sit se ei oikein vielä hoksaa mitä haluan ja mikä lajissa on kivaa... Keinulle ei iltahämärässä suostunut, enkä viitsinyt pakottaa. Mutta ihan ok poju teki.

Huomenna aamulla pitää suunnata elukkalekurin pakeille. Ossilla on parin kolmen viikon aikana kasvanut patti silmän sisänurkkaan (kyynelkanavassa tukos????) ja nyt se on selkeästi ruvennut kutittamaan kun kasvaa koko ajan hiljalleen. Käydään siis aamulla Jarin luona näytillä. Josko saatais hoidettuakin...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino