Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Ollaan me treenattukin...

Sunnuntaina Akilla oli viimeiset "Oman ryhmän" tottikset. Oli kohtaamisia ja ohituksia. Paikallaoloa ja malttamista ;D Meni ihan kivasti. Akilla oli hieman normaalia enemmän malttia hommassa, kun aamulla oli käyty 1,5 tunnin lenkki jonka ajan koirat sai revitellä irti. Oli mukava treeni, paitsi se sormien näykkiminen nakkia haukatessa. Harmi, että treeni loppuu. On niin tarpeen tuolle kakaralle. Täytyy vissiin jälkiryhmän kanssa polkaista treenit taas käyntiin.

Maanantaina oli vuorossa agility. Ossi jäi kotiin, ihan varmuuden vuoksi, vaikkei mitenkään kipeältä vaikuta. Akilla huomasin korvatulehduksen. Aika ärhäkän näköinen, joten on aika jännää ettei poju ole reagoinut kuinkaan, ei ole rapsutellut eikä ravistellut päätään. Päätimme siis kuitenkin lähteä treeniin. Meillä oli paljon hyppyjä, pari putkea ja pussi, kepit sekä puomi. Aki meni tosi loistavasti. Monia esteitä sujuvasti peräkkäin. Mietin radalla, että kauheasti on edistystä tullut nyt talven aikana. Keppejä täytyisi vaan höyläillä enemmän. Mutta saapa nähdä joko pian uskellettaisiin mölleihin pojun kanssa... Oli mahtava treeni!

1 kommentti:

Viivi, Selma ja Watti kirjoitti...

"Jälkiryhmän" treenit on joka tiistai klo 17.00 alkaen koulutuskentällä...on ollu jo jonkin aikaa :) siellä tosin ei käy kukaan muu kuin mie, Hemi on ollu kouluttamassa..


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino