Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 30. maaliskuuta 2010

Rimppakintut treenaa

Saimme tänään mukaan treenaamaan Ninkan, joka toi oheisen radan (2 treeniä, toinen isoilla ja toinen pienillä numeroilla)... Huh-huh. Hyvä etten itkua vääntänyt kun radan näin. Tarkoitus oli että koira irtoaa nuo putken takana olevat hypyt itsenäisesti, niin että ohjaaja jää putken "taakse". Keipeille oli etenkin tuossa toisessa radassa aivan kaamea kulma, pitkiä vientejä, vauhtisuoria... Eikun treenaamaan siis.


Ossi muuten teki molemmat radat ensin Veeran kanssa. Meni oikein mukavasti eikä tullut edes kurkkimaan mihin se mamma jäi. Otti jopa kontaktit ihan mukavasti. Suurin ongelma Veeralla ja Ossilla oli tuossa versiossa jossa mentiin ensin putkeen, kierrettiin hypyt ja mentiin uudelleen putkeen. Mutta riittävän terävällä ohjauksella sekin alkoi sujua. Oli hauska katsoa parin menoa.

Ossi otti aivan loistavasti kepit molemmilla radoilla ja haki ne huipusti. Irtosi hyvin sinne putken taakse hypyille. Ja vaikka olinkin juoksusuorilla paaaaahasti myöhässä niin Ossi kuitenkin eteni seuraavaa estettä kohti eikä ruvennut "hyrräämään" ympyrää tietämättä minne mennä. Kuumana se kyllä kävi ja räksytys oli taas sen mukaista. Mutta loistava treeni!

Akilla sujui ensimmäinen treeni paremmin (eli tuo joka alkaa hyppy, putki, rengas, kepit...). Renkaalla iski rimakauhu ja se piti lopulta madaltaa. Sitten siitä mentiin ok. Kepit oli ohjaten sujuvat. Puomi ja A meni mukavasti. Hypyille ei arvatenkaan irronnut mutta kun ohjaaja juksi putken ja hyppyjen välissä niin no problems... Tänään kaiken kaikkiaan iski taas joku rimakauhu. Toisen treenin Aki tekikin sitten mini-hypyillä ;D Mutta meno oli heti sujuvampaa.
Akillakin oli hyvä treeni.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino