Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 6. heinäkuuta 2010

Huh hellettä - päivitetty

Tämä mahtava helle (tänäänkin + 30 C) on imenyt viimeisetkin voimat emännästä... Blogin päivitys viime ja tämän viikon treeneistä tapahtuu kyllä... joskus lähipäivinä. Koirienkin elämää helpotin eilen trimmaamalla niille kesätukat. Läähätys väheni edes himpun. Ja huomenna ne matkaavat mökille uimaan ja viilentymään muutamaksi päiväksi :)

Tähän laitan kirjoittamatta jääneet treenit, tai sen mitä niistä ehkä vielä muistan...
20.7.
Ossin ryhmässä Tiaisen Sanna oli valmistellut treenin, mutta hmm... hallissa oli valmiina Mäkelän Titin omalle ryhmälleen vetämä rata... Joten me lusmut teimme sen, niin ei tarvinnut esteitä roudailla. (kuva tulee jahka pöytäkone pelittää, niin että saan piirrettyä) Vaan olipahan hyvä rata. Totesin, että ohjaaja haluaa ketterät jalat... Tosin tänäänkin oli melkoisen kuuma ja lopussa tuntui, että Ossilla oli aivot kotona. Ihan yksinkertainen putkelle vienti ei onnistunut ei sitten millään...PUUH! Enkä ihan varmana ollut joka kerralla väärin tai väärään suuntaan menossa. Treenit loppui kunhan saatiin yksi onnistunut suoritus noin miljoonan yrityksen jälkeen. Ossilla oli lisäksi ihan raivostuttava räksytyspäivä. Mikähän komennuskausi sillä on, kun tuntuu et räksyttää treeneissä nykyään koko ajan.

Mutta aluksi tehtiin ihan rata, jossa pääsin kokeilemaan jaakotusta. Ei ehkä paha juttu, mutta koska ikuna ei ole -ainakaan tietoisesti- tehnyt niin piti vähän funtsia. Meni ihan hyvin eikä Ossikaan pahemmin häkeltynyt uudesta liikkeestä. Lopun kolmen, linjassa olevan hypyn takaakierrot oli meille vaativia. Ohjaaja sekoili käsissä, jaloissa ja käskyissä. Ei kai siitä muuta voi tulla kuin soppa, vai? Ja samoten samat hypyt takaisin välistävetäen, ohjaajan juosten takaperin... APUA! Ostetaan vikkelät jalat ja kunnon koordinaatiokyky. Ja tarvitaan lisää treeniä. Voi kun nää helteet loppuis ja jaksais joskus lähteä hallille omalla ajalla treenaamaan... Eli paljon uutta oli treenissä. Kunpa opittaisiin ja saataisiin siirrettyä suorituksiin.

Akin treenit oli työntöjä ja välistävetoja. Ei rataa. Aki kuuntelee kyllä hyvin. Taitaa olla aika paljon pehmeämpi kuin Ossi, niin on ihan erilailla kuulolla koko ajan. Koira teki hyvin. Ohjaaja joutui miettimään jalkojaan ja käsiään.
Mutta koska Akilla oli samaa aihetta kuin Ossilla, niin otin Ossin lopuksi autosta ja mentiin peruuttaen rivi välistävetoja. Tunnin kun oli koira autossa miettinyt niin jopa sujui nohevammin ja ehkä ohjaajakin jo osasi hieman liikkua?

13.7.
Ei treenejä ihan mahottoman helteen takia...

6.7.
tulossa

29.6.
tulossa

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino