Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Hei hulinaa...

Kiirettä on pitänyt ja sitä myöden blogikin on ollut hetken hiljaa. Huomenna ollaan oltu 2 viikkoa Lappeenrantalaisia. Muutto on työllistänyt ja työllistää edelleen. Koirat on ottaneet majapaikan muuton rauhallisesti. Kauhee vahtiminen vaan jos ovi kolahtaa... Ja sehän kolahtaa usein, kun lapset (omat ja naapurin) tulee ja meneen. Huoh! Mutta ehkä se siitä tasaantuu. Naapurin Oona-koiraa on nuuskuteltu ja tehty tuttavuutta. Ossilla tosin kesti melkoisen kauan ennenkö hoksasi että kyseessä on tyttö! Mahoton jurputus ja jurina jatkui aina hoksaamishetkeen asti.

Miun piti pitää treenitaukoa heinäkuun alkuun, mutta kuinkas sitten kävikään ;D Löysimme itsemme jo viime tiistaina treeneistä. Ensin oli Ossi Oikarisen treeni. Herra näytti tietty temppunsa - karkasi lähdöstä, räksytti radalla, kieppui ympyrää ja jätti kontaktit puolitiehen... Ja olihan se tuo sarja aika haastava, juuri kuten Anne sanoi, viimeinen rima sarjassa tuppaa tippumaan. Juup!!! Tai sitten sen voi kiertää juoksemalla suoran remmille (joka odotti sivussa) ja palkata itsensä sillä... Hyvä Ossi!!! Alla Ossin treenit. Kuva Anne Topra.

Ossin treeni oli ok. Hyviä vinkkejä tuli. Mm. "kukkahattu"-teoria kokeiluun lähdön kanssa. Kontakteja treenailla myös kotona ym.

Sitten Ossi autoon ja Aki estradille. Meillä on siis peräkkäiset vuorot koirilla. Mutta kiva, että molemmat omissa ryhmissä. Pystyy keskittymään ihan erilailla. Aki teki sarjan ihan hyvin, rimat ei pudonneet! Kepit oli yllättävän sujuvat. Tuossa pienessä radassa keinu oli pelottava... Otimme siis ensin muutaman kerran pelkän keinun. Alla Akin treenit. Kuva Anne Topra.

Vaan eipä ollu tullu mieleen, että Akin kanssa treenatessa voisin hieman madaltaa ääntä. Olen vaan kimittänyt sillä äänellä mikä sai sen joskus yrittämään. Noh, eipä sellaisia itse hoksaa kun ei ole ollut sitä kouluttajaa... Jospa vaikka molemmat koirat ja ohjaaja rupeis nyt vähän edistymään...? Niin, että Annelle kiitos viime viikon treeneistä.

Keskiviikkona olikin sitten epikset joihin menin töihin. Siellä meni koko ilta, mutta onneksi sää suosi. Ja illan lopuksi sain Ossin kanssa tavata tyttäret Siirin ja Devin. Ihania tyttöjä meidän Ossilla!!!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino