Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Siinä se on - LUVA!

Tänään oli helteinen päivä Ruokolahdella. Tuomarina Sami Topra ja kisavuorossa Aki. Päivän kolmannella radalla Aki yllätti. Helteestä huolimatta kulki hyvin, teki puhtaan radan ja päästiin alle ihanneajan. Ja LUVAhan sieltä pukkasi. Yhtä siis uupuu enää. Päästiin palkintopallille nro. 2. Oli siis aika mukava päivä. Ja videoista taas ISO kiitos Titille.

Video A-kisa Jostain syystä en saa ladattu ratapiirrostani A-kisasta. Koetan myöhemmin uudelleen. Muutenkin tällä kertaa ratapiirrokset on enemmänkin suuntaa antavia... En ole ihan tyytyväinen siihen, kuinka onnistuin saamaan esteiden paikat. Mutta ei se mitään. Kisassa kuitenkin startattiin. Katselin alkua pikkaisen jännäten, mutta ihan ok sain kolme ekaa hyppyä, mutta sitten sössin keppien edessä ja Aki pyörähti vitosen edestä. Seuraavaksi jännitin hyppyjä 11-12 että osaanko mennä pysähtymättä vai kieltääkö Aki esteelle 12. Mutta aijaijai, miten mie uskalsinkin tehdä persjätön 10-11 väliin. Eikä saanut vauhtia seis kahdelletoistakaan. Mutta koska sitä jännäsin jäin huonosti puomin eteen tanssahtelemaan. Kielto siis, ja ihan ohjaajan moka. Loppu menikin ok. Pikkaisen yliaikaa saatiin kieputeltua radalta ja kymppi. Mutta tuloksella +14,36 pääsi tänään kuitenkin palkinnoille. Oltiin sentäs kolmansia.

Video B-kisa B-kisan alku sujui ja sitten pyllistin koiran 6 putken väärään päähän... Muuten ihan jees, mutta puomin alastulon loikkasi. Aki ei näköjään kestä, että lähden kiertämään kauempaa. Mutta pakko oli putki kiertää. Otin puomin uusiksi, mutta saman teki. Tätä täytyy siis treenata lisää.

Video C-kisa Lämpöisestä kelistä ja kisatauosta johtuen epäilin kovasti, että jaksaako Aki C-kisaa edes kunnolla mennä. Mutta jaksoihan se. Kivasti jaksoikin. Reikiä nolla ja alle ihanneajan ja palkintopallille kaksi. Ja LUVA.
Videolta kun katsoo, niin melkoista loikkimista tuo Akin eteneminen... Pitäisi vauhtia kehittää lisää, niin koiralle kuin ohjaajallekin.


Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino