Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 16. elokuuta 2012

Lomalla on aikaa...

...Etenkin kun lapset läks kouluun taas niin äipällä on päivät vapaita. Sen kunniaksi käytiin tiistaina päivällä hallilla omatoitreeneissä vähän kontakteja tekemässä. Molemmat koirat teki hienosti. Lisäksi tehtiin pitkästä aikaa pöytäkin. Ja sitten ihan pieni pätkä perusrataa. Hikihän siinä helteessä tuli. Nekin kun alkoivat koulun myötä vaikka itse "kesä" tuntui niin kylmältä ja sateiselta. Ja niitä punkkeja vaan riittää ja riittää myrkyistä huolimatta. Ne on niinkun niin ällöjä! Ja levittää kaikkea inhaa... Tälläkin hetkellä yksi tuttavan koira on hoidettavana punkin levittämän anaplasmoosin takia. Ei kiva ei!!! Potilaalle toivotellaan pikaista paranemista!

Illalla lähdettiin vielä reippaana sauvakävelylle (ohjaaja kondikseen-projektia pukkaa). Otin Akin mukaan ja huristelin Titin ja poikain luokse. Kierrettiin ihan mukava lenkki joka oli tehokas niin itselle kuin koirallekin (ehkä). Koirat juoksenteli irti ja ai miten nätisti pojat keskenään oli, ei mitään pöhinöitä. Mutta eipä tuo Aki juurikaan pöhise ja pullistele kun on yksin, mutta jos Ossi on mukana niin kylläpä on toinen ääni kellossa.
Tällä viikolla luvassa vielä normitreenit ja perjantaina hallivuoro aamulla. Niillä sitten mennään viikonlopun kisoihin...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino