Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Piirinmestaruustaistossa

Agirata - Pertti Siimes
Kouvolassa oli tänä vuonna piirinmestaruus tarjolla. Päivä oli pitkä ja antoisa, vaikkei juhlittukaan kummoisia tuloksia. Mutta hei, sentään tulos eikä pelkkää hyllyä. Ja lähdötkin sujui Haminan kisoja paremmin.
Laitan rapsan jahka jalat kantaa ja ajatus kulkee. Nyt on molemmat niin tukossa, että peti kutsuu tätä kisailijaa...

21.10.13 Lisätty ratapiirrokset ja sepustus. Pientä epätarkkuutta voi kuvissa olla kun ei ihan enää tarkalleen muistanut missä asennossa ja kulmassa hypyt jne olivat... Alusta kentällä oli kamalan pehmeä. Katsoin, että Ossin hyppääminen näytti todella vaikealle parin pahemmin pehmentyneen hypyn edessä. Agiradalla siitä syystä saatiin siis rimat 2 ja 12 alas (ja hirveän moni muukin pudotteli rimoja!!!). Hypylle 19 sain pelastuksen kun Ossi oli jo painelemassa sen ohi. Jarrutin itse todella voimakkaasti ja sain kuin sainkin koiran kääntymään hypylle. 15 vp ja päästiin kuitenkin alle ihanneajan. Sijoitus 35./52.
Hyppäri - Martti Salonen
Salosen hyppäri oli _ihan kauhea_ Jo rataa rakennettaessa yleisö kohahteli ja päivitteli. En varmaan osannut edes piirtää tuota niin kamalaksi kuin mitä se oli...
Joukkuerata - Allan Mattson
Ei osattu ollenkaan (ei kyllä moni muukaan...); tehtiin kieltoja, pitkiä kaarroksia, tiputeltiin rimoja ja lopulta hyppy 18 väärin päin. Lähdössä sentäs pysyi vähän paremmin kuin Haminassa taannoin.


Joukkueessamme mentiin Ossin kanssa kakkososuus. Lisäksi joukkueessa Bella, Hotti ja Tara. Radalta saatiin kymppi ja hieman yliaikaa. Kielto putkelta 14 kun ohjasin vähän huonosti sinne. Sitä ennen oli vissiin yksi rima tullut alas...?Mutta tulos sentään - siihen olin ihan tyytyväinen. Myös Hotti sai tuloksen, mutta muut valitettavasti hyllyjä. Niinpä joukkueemme jäi tuloksetta. Titi kuvasi ratamme. Katsotaan josko vielä livekuvat saisin tänne myöhemmin lisättyä.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino