Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 8. elokuuta 2013

Yksinäistä oli illalla

Keskiviikkona oli taas yllättäen helteistä ja muilla treenikavereilla menoja... Me oltiin siis Akin kanssa ainoat paikalle ilmaantuneet. Tai tiesinhän mä jo etukäteen ettei muut tule, mutta päätettiin silti (ja kesäflunssasta välittämättä) lähteä jotain tekemään. Tehtiin ihan helppoa pätkää jossa kepit, okseri, hyppyjä eri korkeuksilla, muuri, rengas ja yksi putki sekä kontaktit. Akin kanssa haettiin vaan vauhtia, ja lämmöstä huolimatta sitä tänään olikin ihan mukavasti.
Titi sattui hallille myös ja testasi Akin kanssa pientä pätkää. Hyvin meni! Mitä nyt välillä herra läks hallin toisesta päästä tarkistamaan onks mamma vielä oottamassa... Olihan se. Mutta yllättävän hyvin jaksoi Akin helteestä huolimatta muutaman ihan kunnon toiston/treenin.

Ja koska olin yksin niin tein myös Ossin kanssa samaisen pikkupätkän keskittyen erityisesti kontakteihin ja LÄHTÖIHIN... Joskin niihin on vaikea hallilla keskittyä kun harvoin se siellä radalle säntää ilman lupaa... Nytkin napotti niin nätisti käskyä oottamassa vaikka tein esteiden takana jos jonkinlaisia spurtteja. Huomenna Ossin kanssa uudelleen. Ja sunnuntaina hakataan taas päätä seinään kisojen parissa...?

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino