Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Jaksaa jaksaa heti keskiviikkona

Aamulla nukuttiin pitkään, sillä eilinen kisailta ja myöhäinen kotiinpaluu väsytti. Onneksi oli vapaapäivä. Sen kunniaksi käytiin mukavalla lenkillä Titin ja Harun & Pyryn kanssa. Koko lössi osasi olla hienosti irti metsälenkillä, eikä pojille tullut nahinoita keskenään. Oli mukava lenkki. Kiitos seuralaisille!!

Illalla vähän olisi kehtuuttanut mutta lähdettiin silti treeneihin. Olikin melko haastavat pätkät. Ensin tein Akin kanssa tuon pallo-treenin. Se meni mukavasti. Hieman piti putkelle 9 saatella ja tuo 10 hyppy hidasti vähän menoa. Mutta muuten.... Olipa pätevä jätkä.

Neliötreenissä vaikeni pala oli tuo 7-8-9-10 osio. Ei tuntunut loogiselta kumpikaan renkaan puoli ohjaajalle. Aina olit jotenkin väärässä paikassa ja tuo 10 hyppy sössittiin... Parhaiten lopulta meni kun vetäisin oikealta puolelta ja tuon kympin siivekkeen ympäri (täältä alakautta) vaikka se tiukka käännös Akille hidas onkin... Mutta tässä tapauksessa toimi parhaiten.

Treenasin Ossinkin kanssa kun tiesin etten torstaina ehdi sen treeneihin. Sen kanssa vallan yhdistin molemmat radat :) Ensin neliöt ja siihen heti perään jatkettiin ympyrä kolmoselta loppuun asti. Ossi oli oikea timantti. Teki niin loistavaa työtä. Kontaktitkin otti hienosti kun oli namit alastuloilla jarruna :)

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino