Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 26. tammikuuta 2016

Uimahommia

Menossa & tulossa
Akin loiskaus
Käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain....
Haru mukana menossa
Ossi hieman hillitymmin loikkii
Aki ihan selvästi nauttii

Tänään itselläni oli vapaapäivä ja olimme varanneet uima-ajan Koirakylpylä-hotelli Elämäni koiraan.
Kun nyt kerran paikkakunnalle tämä talvi-uintimahdollisuus on koirille tullut, niin päätimme vihdoinkin lähteä kokeilemaan. Mielessä se on ollut monesti, mutta toteutus on jäänyt vaiheeseen...

Kelikin oli uimahommille juuri sopivaa, jäätävää vesisadetta/räntää, märkää ja tylsää. Miksipä siis emme kastuisi kylpylässä. Ohjaaja vähintään yhtä paljon kuin koiratkin. 

Mukaamme lähti Jerkko ja BC tyttö Haru. Ja meiltä osallistui nuo aikuiset koirat - Ossi ja Aki. Tosin seuraavalla kerralla saa kyllä Marttikin lähteä opettelemaan :) sen verran hauskaa tuntui hurtilla olevan kun vauhtiin päästiin.

Koirista oli hieman jännää mennä uuteen paikkaan, etenkin kun siellä joutui heti pesulle. Myös liivit olivat outo juttu, mökillä kun saa uiskennella ilmankin. Mutta talon tavan mukaan myös me ne puimme. Varmaan edistyneemmät (=aiemmin käyneet) uimarit saa sitten jo polskia ilmankin.

Ossia jänskätti alkuun kovasti koko allas ja herra olisi mielummin noukkinut sorsia altaan reunalta käsin. Lopulta, hieman autettuna, hiffasi homman sekä rampin josta veteen pääsi ja sitten alkoikin innokas polskuttelu ja sorsan nouto.

Aki katsoi hetken, kokeili hieman ramppia ja sitten molskis ja loiskis. Oli muuten kaikkien muiden lähdöt paaaaaljon hitaampia kuin Akin loiskaisut. Aki nautti ihan selvästi suunnattomasti. Ja melukin oli sen mukainen, melko kimakkaa haukuntaa havaittavissa...

Uima-aika tuntui loppuvan liian nopeasti, mutta kotona huomasi, että kyllä se oli ihan riittävä aika, kun koirat maata mötköttää ihan kaikkensa antaneina. Uinnin jälkeen pesulle, kuivaamaan ja fööniin kuivattelemaan. Siis apua! Ihanaa. Ja mun sessut jopa suostui siihen.

Oli kyllä niin loistava kokemus, että mennään varmasti uudelleen. Ja oikeasti myös Martti pääsee kyllä tuonne kokeilemaan. Jos vaikka Raiku lähtisi kaveriksi...

Kiitos Jerkko ja Haru seurasta!
Haru ja saalis

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino