Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Marakatti uimakoulussa

Eilen olikin Martilla jännät paikat. Pakkasin töiden jälkeen autoon Martin ja Ossin ja treffattiin uimahallin pihassa BC-tyttö Haru. Aki joutui jäämään kotimieheksi. Lähinnä sen takia, että intoutui viimeksi niin kovasti, että äänen käyttö oli melko kovaa. Ajattelin Ossin toimivan tässä tapauksessa Martille parempana mallina. Aki lähtee kyllä sitten taas seuraavilla kerroilla polskimaan.

Reippaasti nuorukainen paineli vieraaseen paikkaan sisälle ja lähti vielä vieraiden kanssa pesutiloihinkin, minun jäädessä vielä vaatteita kuorimaan yltäni. Pesupaikalta herra tosin olisi mielummin tullut pois. Mutta rauhoittui sitten, vai alistui kohtaloonsa...? Vaan voi miten likainen vesi kaverista lähti. Tosin niin lähti Ossistakin, eikä tästä nyt niin kauaa ole kun Ossi viiemksi kävi uimalassa pesuilla.

Altaalle meno ei jänskättänyt ja tassuja kasteltiin pallon perässä kovastikin. Mutta takajalat jäi vielä tiukasti rannalle. Mutta kun uittaja nosti kaverin uimaan niin se sujui enemmän kuin hienosti. Lelut ei tosin siinä kohtaa kiinnostaneet (taisi kuitenkin hieman jänskättää) mutta kun itse kiersin altaan reunoja niin hienosti polskutteli minun "perässäni".

Kovasti oli kiinnostunut mitä Ossi ja Haru altaassa teki ja härskisti riisti rannalla muiden noutamia sorsia. Eli kyllä tästä uimamaisteri vielä saadaan :D

Pulikoinnin jälkeen huuhtelemaan tukka ja sitten alkoi se "pikkukoilankamalakidutushetki". FÖÖNAUS. Se oli ihan karmeaa Martin mielestä. Saatiin silti osa tukasta kuivaksi ja melko muhkea tukka siitä tulikin. Meillä oli oikein mukava reissu ja toivottavsti pian taas uudelleen!Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino