Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 22. helmikuuta 2016

Martti ulkoilee


Miten ihmeessä nää kaikki jutut liittyy nyt Marttiin...? Noh, ehkä siksi että herra aiheuttaa eniten äksöniä talossa tällä hetkellä.
Lauantaina lähdin jäälle Martin kanssa. Tarkoitus oli rallattaa ja riekkua ja samalla tehdä luoksetuloharjoituksia... Keli oli kostea ja lumi nuoskaista. Koiran karvat imivät lumen itseensä ja jo rantaan päästyämme Martti oli täynnä palloja. Lisäksi minä upposin kylmään sohjoveteen puoleen sääreen asti - oli siis vähän vettä jäällä. Ei sitten mentykään. Koira kyllä oli irti muttei sitäkään huvittanut palloineen poistua jalkojeni juuresta.

Tänään maanantaina oli vapaapäivä ja lähdin hallille. Martti juoksi aivan päättömänä taas hallia ympäri... Mutta töitäkin tehtiin. Siivekkeen tarjoaminen sujui nyt todella hyvin. Ihan alkuun kerran muistutin vastakkaisella kädellä mistä se palkka tulisi, mutta sittenpä herran meni puolelta toiselle tosi vauhdilla.
Putkeen ei voi mennä. Sinne ei voi edes katsoa. Ei vaikka lelu heitettiin sinne. Ei vaikka Haru-kaveri meni sinne ensin... Tähän palataan siis myöhemmin ja ehkä voisi ottaa Ossin vaikka mukaan malliksi.
Lisäksi tehtiin muutama lähetysharjoitus ja paikalla pysymistä. Aika noheva junnu sanon minä.Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino