Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

lauantai 3. lokakuuta 2009

Unohdus...

Ohhoh. Mammalla oli maanantai-iltana treenien jälkeen ilmeisesti jotain tärkeämpää tekemistä, kun se unohti kirjoittaa treenit...
Aki jäi kotiin kun ajattelin ettei se pimeässä kuitenkan tee... Noh, eipä voi tietää. Ensi viikolla otetaan taas pojukin mukaan.
Meitä olikin vähän pienempi porukka paikalla ja treenikin oli vauhdikas ja helpohko, perustreeniä johon kuului hyppyjä, putkia, kepit ja keinu. Mammalla meinasi hermo palaa kun rata oli taas hitaan ohjaajan kammo. Minä muutamia metrejä koiran perässä joka mennä räiski miten sattui. Ja kun mamma hermostuu, niin meno on vielä karmeampaa. Oli siinä vääntöä ja kääntöä. Mutta kepit Ossi hakee upeasti eri kulmista. Sitä ei voi kuin ihailla. Mentiin rataa myös käänteisesti. Ohjaaja yritti jälleen äänetöntä ohjausta, mutta koska olin niin paljon perässä oli pakko jonkin verran myös antaa käskyjä.
Oli ihan mukava treeni kun lähti sujumaan. Joskaan ei mitään huipputasoamme...

Patti Ossin silmäkulmasta on nyt hävinnyt. Eli hyvin eläinlääkärin arvio piti paikkansa ja antibiootti sekä kortisoni auttoivat. Seuraavaksi sitten haetaan loppukuusta rokotukset... Ja Akin lonkat, polvet, silmät ja kyynärät tsekataan.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino