Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 27. lokakuuta 2009

Pojat lääkärissä

Tänään oli lääkäripäivä. Voi pojat jospa oisitte etukäteen tienny mitä tuleman piti... Ensin hain Akille silmätipat ja laitoin ne vaikuttamaan. Sillä välin marssin Ossin kanssa sisään ja herra sai vuotuiset rokotukset kondikseen. Koira veti paniikissa ulos, joten eikun autolle.
PS. tähän väliin sanottakoon, ettei tarvinnut lekurille vingahtelusta sanoa, kun nyt on oltu jo muutama päivä hiljaa, joten paranemaan päin...?

Ja sitten seuraava pari uunista ulos. Akin vuoro. Ensin peilattiin silmät. Kaikki kunnossa ja silmät terveet. Sitten poju unten maille. Se uni tulikin nopeasti. Vaan on se kauhea katsoa nukutettua koiraa kun tuntuu et hengittääkö se edes... Rentoreiskaa pöydälle ja kuvien ottoon... Lääkäri epäili että lonkat saattavat tulla C:nä takaisin, kun on hieman väljyyttä ja matalat (jotain...). Mutta koiraa ja harrastuksiamme ei tämäkään tulos tule kuulema haittaamaan. Kyynärät oli kuvien perusteella ok, ja polvet 0/0. Eli ihan kelpo tulokset. Sitten sai Akikin rokotukset ja mamma maksoi kiltisti. Vaan olinpa vähän yllättynyt - mitähän kanta-asiakas alea mahdan saada, kun koko pompsi oli vain 173,60 euroa!!!

Sitten rentoreiska autoon ja kotia kohden... Nyt jo vähän häntä herralla heiluu, mutta muuten makaa aivan liimaantuneena patjaan. Nukutuksesta on kohta 4 tuntia.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino