Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 6. lokakuuta 2011

Ja taas mennään...

Torstaissa taas. Miten nämä viikot oikein juoksevat näin nopeaan? Tänään siis taas Akin treenivuoro ja sen perään oli varattu Ossillekin halliaikaa. Laura toi taas hyvän treenin. Aki oli ekaksi jotenkin ihmeellinen. Vingahteli ja luimuili ja lopulta kielsi hypyillä. En oikein kässää mikä sille tuli. Mentiin ulos jos vaikka olisi ollut hätä. Ei ollut. Hieroskelin selkää ja pakaroita. En löytänyt kipeitä kohtia... En sitten tiedä olisiko kuitenkin ollut joku muljahdus, sillä iltapäivällä kotona kuului kesken koirien normaalin nujuamisen yksi, kova vingahdus. Olisiko kuitenkin siellä sattunut jotain pientä kolhua.
Hieroskelun jälkeen ajattelin, että koetetaan vielä. Ja niin vaan herra mennä huiteli treenin loppuun ongelmitta. Seuraillaan tilannetta. Kotona on nyt sitten pari-kolme päivää back on track mantteli päällä.
Treenissä hypyt 12-13 oli jostain syystä vaikeita Akille tänään. Siellä tuli pitkästä aikaa sitä hyppäämättömyyttä. Ensin kielsi 12 esteellä. Oliko seinä niin ettei uskaltanut hypätä. Kun hyppäsi niin kielsi 13 hypyllä. Olinko minä taas linjalla? En tiedä. Mutta alennettiin hypyt ja sitten meni ongelmitta ne kaksi.

Toisessa treenissä vaikeinta oli samoilla hypyillä (E+F) tehtävät takaakierrot. Lähti hyvin kiertämään, mutta sitten vissiin unohdin vetää ja lähti suoraan F:lle. Lopulta saatiin sujumaan ja muu rata menikin ihan ok. Mutta jotenkaan Aki ei tänään ollut sellainen oma itsensä, kuin mitä se on viime aikoina ollut. Toivotaan että sunnuntaina olisi herra normaalimpi hopomainen itsensä...

Ossi teki saman radan kuin Aki (A-R, keinu M oli tietenkin vaan käännettynä toisin päin) ja lisäksi höylättiin kontakteja. Ossillakin tänään oli nuo takaakierrot vaikeita. Tai saattaahan se olla että ohjaus oli jo mitä sattui. Muuten oli kyllä hyvin kuulolla, mitä nyt putken väärä pää imi :) Muuten oli tosi hyvää menoa.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino