Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 3. marraskuuta 2011

Privaatitunti

Torstai. Ja Akin treeni-ilta. Olin varannut myös hallin tunniksi eteenpäin että Ossikin pääsee. Mutta koska Akin ryhmään ei muita tullut, sai Ossikin treenata saman treenin Sannan johdolla.

Aki oli aikasta hyvä. 5 hypyllä piti korjata, vaikken ollut lähelläkään estettä ja koiraa vastaanottamassa niin herra istuskeli, minä kun olin koiraa kohti. Eli rintamasuunnan kääntö. Ja se auttoi, ei istuskelua ja putkeen.
7 hypyn vieressä Akin odottaminen ja hirtolla putkeen. Putkensuulta mukaan. Hienosti kääntyi, eikä keinukaan ollut nyt huono. Vauhtia oli silläkin ihan kivasti. Kepeillä ei vielä kestä vedättämistä, mutta sitäkin voisi treenata.Mutta Aki kiertää takaa kivasti vaikken pääse edelle niin paljoa. Kontaktit sujui ja hyvä fiilinki koko radasta.

Ossilla oli vauhtia vaikka muille jakaa. Silti sen meno oli aika hallittua. Kontaktit otti. Ja okei, 4 hypyltä putkeen, kun ohjaaja sen sinne tyrkkäsi. Eli kolmoselle ennakoivaa valssia ja linjausta nelosta kohti ni lähti tulemaan oikein. Putkeen hienosti ja itse ehdin 7 taakse vastaanottamaan. Hirtto kun ei todellakaan Ossilla toiminut. Näin sain ohjattua putken oikeaan päähän. Kaunnisti kääntyi käteen ja mahtavat kepit. Ja kesti vedätyksen todella upeasti ja ihan joka toistolla. Eli herra teki kepit loppuun vaikka olin pinkonut jo renkaankin ohi. Niinpä siis sain takaakierrolle hyvin. Ja siinä jumahti ohjaaja kun jäi ihmettelemään onnistunutta suoritusta. Mutta saatiin me rata loppuunkin. Ossikin teki todella mainiota pätkää. Lopuksi tein vielä hetken kontakteja.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino