Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 27. joulukuuta 2012

Paluu arkeen

Niin ne taas joulun pyhät ja vapaapäivät vilahti kotosalla, omalla porukalla ollen vaan. Pukkikaan ei käynyt, jätti vain paketit pihalle...
Viime viikolla huilittiin pakkasen takia ja eilen lusmuttiin tapaninpäivän vuoksi. Tänään tehtiin siis ryhtiliike ja hallia kohti mars. Paikalla oli Heidi ja mä. Onneksi otin molemmat koirat niin kumpikin sai treenit.
Ensin tehtiin pallot ja sitten neliöt. Tarkoituksena treenailla kontakteja. Ossin kanssa kummankin radan ekat kontaktit piti ottaa alusta uusiksi kun pikkasen meni taas yli. Muutaman toiston jälkeen alkoi jo melkein muistamaan :) Pallot radalla 10 hypyn jälkeen Ossia kutsuikin yllättäen A. Komeasti ampaisi edestäni ja ihan eri suuntaan kuin minne ohjaaja oli matkalla *huokaus*. Voi meillä olla tekemistä loppujen sertien saamisessa... Mutta parhamme teemme.

Aki taas oli timangia! Niiiiiiin upeaa menoa eikä keinukaan enään hirvittänyt vaikka taannoin sen lentokeinun vetikin. Aki kääntyy niin pienellä kaarella eikä sähellä omiaan. Kivaa sillä tuntuu olevan muttei ylikuumene kuten isukkinsa. Ehkä se menolippu kolmosiin saatettaisiin saadakin tässä keväällä. Nyt alkais kulkea joten voisi jopa iletä kisatakin kolmosissa tuon junnunkin kanssa.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino