Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Kontaktipainotteista

Vuosi vaihtui vesi/räntäsateessa ja kurjassa kelissä. Aika hyvin hurtat sietää paukuttelut, vain pienoista läähätystä ja ihmettelyä, muttei suoranaista paniikkia kummallakaan. Rauhallisesti kotosalla kera vieraiden vaihdettiin vuosi ja sitten palattiin taas arkeen... Kisalisenssi vuodelle 2013 on hankittu ja ladattu mobiilisovelluksena kännykkään. Pitäisi vissiin kalenteria ruveta tutkailemaan...?

Oli miun vuoro viedä kontaktipainotteista treeniä keskiviikkoiltaan. Nykäisin oheisen radan. Joskin mietin muutamassa kohdassa, et onkohan tää edes toteuttamiskelpoinen - siis jo radan suunnitteluvaiheessa. Mutta oli ne.
Pallot radalla jätin Akin lähtöön, merkkasin putken pään ja kiersin puomin ja A:n väliin vastaanottamaan. Hyvin hakeutui putkeen. Kontaktit sujui hienosti eikä keinukaan ollut ihan mahdoton. Vauhtiakin oli kivasti vaikka kävi juuri ennen treenejä miehen kanssa juoksulenkillä. Ossiltahan tämä em. on sujunut aina mutta nyt näkyy Akikin sen kestävän niin että jaksaa vielä treenatakin täysillä.
Treenin jälkeen ehdin vetästä radat myös Ossin kanssa. Ensin tosin piti muistutella jarruttelu pelkän kontaktin kanssa. Muuten sujui tosi hyvin Ossillakin tänään. Mietin vaan, et voi kun aina kisapaikalla olis treenikontaktikin missä muistuttelis jarrut mieleen ennen radalle menoa... Vaan eipä useinkaan ole ko mahdollisuutta ollut.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino