Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kisa-ilta numero kaks

Iltakisaa kakkosille pukkasi sitten tänään. Tuomarina jälleen Elina. Kisavuorossa tänään siis Aki. Radan alku vaikutti meille hankalalle, sillä 2 ja 3 oli juuri niin että piti hyvin tarkkaan miettiä linjat ja kuviot ettei vaan minun vauhti ole pysähdyksissä... Samoin kutosen takaakierto tuotti harmaita hiuksia jo etukäteen... Koira lähtöön. Ykkösen ja kakkosen väliin vastaanottamaan. Pikkaisen huono ohjaus ja jotain säätöä kakkoselle niin, että vaati pienen korjauksen. Tästä taisi napsahtaa vitonen. Muuten päästiinkin sitten etenemään kivasti ja jopa kutosen takaakierto saatiin menemään töksähtämättä. Kunnes sitten Aki valitsi putken sijaan A:n ja HYLLY. Loppurata menikin sitten oikein mainiosti. Harmittava virhe, mutta nyt meno jo sentään muistutti hintsusti agilitya...
Ulos oli rakennettu hyppyrata. Saimme tutustua siihen heti agiradan jälkeen kaikessa rauhassa... Pari kinkkistä paikkaa mutta muuten ihan ok. Mutta mitä tekee Aki? Suora lähtö, ei pitäisi olla ongelmaa... Menin pituuden viereen antamaan hyppää-käskyn. Jep. Koira istuu hetken lähdössä ja sitten KIERSI ekan hypyn. Voi tsiisus!!!! Itku meinas päästä. Eiku takasi alkuun ja yhtä matkaa... Ja sittenki se nikotteli... Kepeillä sössittiin vaikka miten päin.Kieltoja riittävästi niin HYLLYhän tästäkin tuli. Putket 5-6 sentäs sujui. Ja muuri. Sitten noilla hypyillä 8-10 ei jaksettu enää edes keskittyä... Okserilla ohjaaja ei ollu kartalla ja ohi paineltiin. Vika putki sujui (JEE...?!?) ja loput hypyt mentiin ohi. Ohjaaja ei vaan jaksanu. Eikä koirakaan nyt ulkona suostu hyppimään kunnolla. Missä vika? Kovasti täytyy ihmetellä tuota Akia. Miksi hyppää sisällä muttei ulkona? Ulkona kotona ja mökillä kyllä loikkii... Onko sillä rimakammo vai johtuuko alustasta? Kuuma? Vai onko se vaan tollo? Onko sen hyppytekniikka pielessä?
Vaikka eka rata oli ok ni toka masensi kovasti. Pistää taas miettien koko harrastuksen mielekkyyden ja tarkoituksen. Pannako koirat eläkkeelle ja ottaa penneli? Vai koettaako vaan taas syöksyä kohti uusia koitoksia? Saako ohjaaja nyt masentua?

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino