Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 17. lokakuuta 2013

Maksettu treeni

Pitkästä aikaa läksin mölleilemään. Epistuomarina oli Henna ja hää olikin saanut melko haastavan radan aikaan (pahoittelen hieman epätarkkoja estevälejä. Ei enää klo 23:40 jaksanu niuhottaa....)... Osallistuimme siis vain kilpailevien radalle tällä kertaa... Tai siis minä ja Ossi. Aki sai lainakartturin samalle radalle, kun ystäväiseni Titi halusi kokeilla Akin puikoissa.
Ihan tarkalleen en tiedä miten Aki selvisi radasta kun en voinut olla hallissa katsomassa suoritusta. Titi sanoi, että oli alkuun ihan hoomoilasena eikä oikein namitkaan kelvanneet. Radalle oli kuitenkin lähtenyt ihan hyvin mukaan. Alku oli kuulema sujunut persjätöillä hyvin, samoin kontaktit ja erityisesti keinu. Sitten ysi hypylle kielto ja keppien alussa ongelma (oli ajautunut renkaalta vauhdilla keppien ohi). Jostain oli napsahtanut vielä kielto ja sitä myöden hylly. Mutta Titi oli sitä mieltä et ok meni. Ja minä olin sitä mieltä että oispa ollu kiva nähä :)

Ossin kanssa sitten taas... Huoh. Herralta lähti korvat jo ennen rataa kun nuuskutteli ihan muissa maailmoissa hallin lattioita eikä ottanut kontaktia minuun. Lähdepä siinä sitten lähtöön... Ja karkasihan se *prkl* mokoma. Otatin hylly sitten ekalla kun käskin takaisin alkuun. Koira asentoon ja menoksi. Nyt se malttoi odottaa lupaani. Mentiin kuitenkin rata läpi vielä. Alku hyvä ja kontaktit otti kivasti. Takaakierrolle 6 ja 12 olin myöhässä, huono käskytys ja Ossihan veti ympyrää ja räksytti että minneminneminne...? Kauhean rumilla muuveilla takaakierrot saatiin. 16 ehkä jo hieman parempi. Mutta maaliin selvittiin, sillä ekahypyn hylyllä. Mutta kontakteista olin tyytyväinen.
Tällaiset sekoilut tällä kertaa. Näillä "treeneillä" kohti sununtain kisoja joihin toivotaan parempaa onnistumista ja hyviä tuloksia (jeah?).

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino