Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Päk in pisnes

No niin. Nyt on kurssit kurssiteltu ja loma Turkissa vietetty. Oli muuten ihana loma - mahtava porukka ja hyvät kelit. Ruoka ja juoma hyvää ja meri lämmin. Mitä sitä pieni ihminen voi muuta toivoakaan...? Koiratkin saivat oikein erinomaista hoitoa Kopinsalmen hoitolassa! Sinne vie muruni jatkossakin (seuraava visiitti on jo buukattu pojille), ja voin suositella kaikille hoitolaa LPR-seudulla tarvitseville!   

Tänään sitten palattiin ruotuun treenirintamallakin. Akin kanssa kohti hallia. Ja olin vissiin yli-innokas kun huomasin ajavani sinne tuntia liian aikaisin... Eikun auton nokka kotiin vielä hetkeksi (noloa)... Kirsi oli tuonut oheisen radan. Se vaikutti jälleen melko mahdottomalle kaikkine takaakiertoineen ym. Mutta eipäs vaan ollutkaan ihan mahdoton tehtävä... Akilla oli pienen tauon jälkeen ihan todella paljon intoa ja vauhtia. Se ei meinannut housuissaan pysyä =D

Nelosen takaakierrolle ehdin ihan ok kun ei koira mikään lännen nopein ole. Myös muuri oli takaa. Yllättäen vauhti ei tökännyt siinäkään, vaikka mamma vielä linttasi pojun tassuille. A:lla kirsi oli namin kanssa alastulolla ja itse jäin putkelle 7 odottamnaan. (Näitä itsenäisiä alastuloja pitäisi kyllä reenailla ja paljon...) Siitä rata etenikin melko loogisesti... Kun koira oli lähetetty putkeen 12 leikkasin takana ja kirmasin vastaanottamaan 13 hypylle, siivekkeen kohdalle, vasemmalle puolelle. Siitä vedin mukaani keinulle... Moni teki 16-17 putkella sen että leikkasi ennen koiraa tuonne hypyn 19 puolelle jolloin moni koira kävi hyppäämässä sen hypynkin... Itse annoin koiran mennä rauhassa putkeen 17 ja vasta sitten leikkasin ja menin vastaanottamaan hypylle 18. Kepeille oli hankalahko kulma, mutta omalla tarkalla sijoittumisella sekin oli tehtävissä.
Oli oikein hyv treeni ja mahtava mieli Akin vauhdista. Toivottavasti se säilyy viikonlopun kisoihinkin...

Ossin kanssa tekaisin vaan parit kontaktit aalla ja puomilla. Kokeillaan huomenna sitten epiksissä miten menee...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino