Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 14. marraskuuta 2013

Ossin ilta

Tämmöstä tänään. Olin teettänyt tuon alkuperäisen radan treeniryhmälleni. Sillä muutoksella, että rengas oli tavallinen hyppy. Ossin ryhmälle vähän jalostettiin rataa lisäämällä putki.
Herralla oli tänään kontaktit unholassa... Mutta muutamien muistuttelujen jälkeen päästiin ihan kivaa rataa. Ekaksi numerot. Vaikea oli päästä aalta tuonne vitoselle. Parhaiten meillä toimi (sitten kun kontaktit jo muistui mieleen) se, että meninkin tuolta A:n oikealta missä putki pidemmällä. Se käänsi koiran paremmin hypylle. Kun enhän mä toiselta puolelta mennen ehtisi valssaamaan tai mitään.
Putkeen lähetys ja hyppy 7 vasemmalta. Loppu sujuikin ihan mallikkaasti.
Kirjain-radalle käännettiin keinu. Lähdettiin samaa matkaa, minä hyppyjen oikealta (menosuuntaan). Äffälle vastakäännös ja itse keinun ja A:n välistä. (Kokeilin ensin toiselta puolelta keinua, mutta siinä linja hypyille veti vinoon joten koira tuli I:n ohi ja kurvasi suoraan putkeen...) Kun koira hyppäsi I:n niin veto putken pimeään päähän ja vauhdilla kipitys ulkokautta ohjaamaan takaakierrolle. Tää kakkostreeni meni aika mallikkaasti. Oli taas hyvä mieli. Ja huomasin miettiväni eilisiä Heinin ohjeita, että toimisko? Missä kohdin? Jne. Eli varmaan alkavat näkymään miun ja Ossinkin menossa jossain vaiheessa. Toivottavasti!!! Vielä me ei tavoitteita vanhan herran kanssa haudata.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino