Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 9. tammikuuta 2014

Sataset paukkuu

Niin vaan kuulkaa tämä postaus on blogin kirjoistus nro 700... Ja sitä ennen oli muutama postaus vanhassakin blogissa, mutta kuka niitä nyt laskee ;D   Mutta täytyy myöntää, että yllättävän monta raapustusta olen saanut aikaan. Asiasisällöstä ei ole niinkään varma, mutta toimiipahan omana muistilistana mistä löytyy ratoja sun muuta tekemistä... vaikka joskus ehkä uuden pennelin kanssa. Kovasti kolmonen polttelisi mielessä, mutta... Katsotaan nyt joskus - ehkä.

 Mutta olihan meillä reenitkin tälläkin viikolla. Heini oli raapaissut keskiviikkona mukaan tällaisen radan (piirsin ulkomuistista...) jostain vanhasta ASB:n numerosta. Alku oli mahdollista tehdä tuolta ulkokautta; pakkovalssi kakkoselle ja siitä persjättö ja putkeen... Päädyin Akin kanssa kuitenkin vaihtoehtoon kaksi; eli koira lähtöön, työntö takaakierrolle, välistäveto ja työntö kolmoselle. Ja hyvin muuten jätkä veti. Oikeastaan koko reeni meni hienosti. Paljon paremmin kuin viikko sitten. Kepeillä jarrailin liikaa ja sain sen lopettamaan ne kerran kesken. A:lta putkeen pakkovalssilla kun Aki pitää kuitenkin saatella tuonne alastulokontaktille kunnolla. Ja mikä parasta - tänään ei ruoska viuhunut kun oikeastaan saatiin aika nappisuorituksia. Ihan jotain pientä korjattiin. Mutta koirallakin oli ihan mukavasti vauhtia ja intoa mukana!
Treenin jälkeen viellä tehtiin sitä siivekkeenkiertotreeniä hyppyjen vahvistamiseksi.

Torstaina reenattin Ossin kanssa sama pätkä. Ja nyt sekin oli niin pätevä... Treeneissä kaikki onnistuu, kuten tuo lähtö ja A:n alastulolle kunnon pysähdys jossa vielä malttoi odottaakin niin että sain hieman etumatkaa pakkovalssille... Mutta mitenkäs meidän kävisi näissä kohdissa kisoissa???? Nooh... öööö....
Alun tein kuten Akinkin kanssa ja se toimi Ossillekin. Kepit tuo murunen hakee niin loistavasti (11 --> 12) että mua meinaa itkettää... Vaan hyvähän se on että joku onnistuu ja meikä saa vähän etumatkaa radalla.

Torstainakin Aki kierteli siivekkeitä. Kauheen nopsaan se kyllä tajuaa mitä mä siltä odotan. Ehkä nää hypyt saatas koirallekin mukavammiksi tällä treenillä. Mutta molemmilla pojilla oli muksat ja onnistuneet reenit tällä viikolla. Muruset.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino