Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 20. helmikuuta 2014

Leikattiin takkoo ja valssattiin...

Jep. Anne toi Ossin ryhmään tällasta pientä kivaa - not.
Lähettiin rohkeesti kokeilemaan ekaksi noi vaaleat pallot. Aika pian todettiin, että josko kuitenkin tehdään ensin tuo helpompi tummat neliöt...
Ossi nimittäin ampui ihan koko ajan tuosta pituudelta nelosputken väärään päähän. Vaikka niin mitä vastakäännöstä ja karjasua tms tein. Lopulta vaan nauratti.

Eli ensin siis neliöt. Jos lähti suoran vasemmalta puolelta (me), niin pituudella vastakäännös (vai onks se nyt jaakotus? hiivatti näitä nimiä), samoin vitos-okserille. Kun koira kirmasi muurilta pituudelle ---> takana leikkaus ja sitten vastakääntö siihen pituudelle ja taas ysi-okserille. Tää meni jotenki kerralla nappiin, eikä Ossikaan enää sinkoillut noita putkia hakemaan.

Ja sitten palattiin pallo-treeniin. Eihän se niinku nättiä ollu, ei millään lailla :)  Lähdettiin suoran oikealta puolelta ja vastakääntö pituudelle. Napakka käskytys ja putkeen. Takana leikkaus väleihin 5-6, 6-7. Myös valssilla olisi voinut tehdä nuo välit. Sit käytiin putkessa kääntymässä ja suoran vasemmalta puolelta. Pituudelle jälleen vastakääntö ja putkeen lähetys. Vastaanotto tuolla 14-15 välissä ja valssi, samoin valssi 15-16 ja 16-17 välissä. Olisi voinut tehdä myös takana leikaten. HUHHUH sanon minä. Ei se nyt ihan nappiin mennyt, mutta sinnepäin. Saipahan taas nauraa itsellensä ja näppärälle liikkumisellensa ;)  Josko sitä alkais taas näinkin naurettavan illan jälkeen kisakalenteria katella...?

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino