Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 20. maaliskuuta 2014

Kertaus on opintojen äiti?

Eilen oli Akin treeni-ilta. Ja tehtiin sama pätkä kuin viikko sitten... Ja johan oli ihan eri meininki kun oli koutsi paikalla... Viime viikolla vaan "suoriuduttiin" radasta, nyt tehtiin töitä tosissaan... Ja oikeesti, nyt sinne alko löytyä niitä muuvejakin... Vaikka kyllä kesken radan tuli aina mieleen, et miten tollo puujalka kartturi voikaan olla. Et sori vaan koutsi.

Koira jätettiin tosi vinoon, lähelle kolmosta ja kirsu kohti putkea... Samaa matkaa liikkeelle, lähetys putkeen, vahdilla putken ulostulolle ja niin ettö koira tuli oikealle. Kolmoselle jaakotus, neloselle jaakotus, vitoselle pikku vekki. Keinun alastulolle palkka jotta tulisi alas itsenäisesti. Sillä välin ohjaaja vastaanottamaan seiskalta, kasille pikku vekki. Samaa matkaa kohti pituutta ja lähetys niin, että koira suorittaa sen itsenäisesti. Yhdelletoista taas jaakotus. 12 jälkeen valssi (puolen vaihto, nopeilla koirilla takana leikkaus). 14 taas jaakotus. Keinulla taas palkkaa ja ohjaaja pääsi paremmin tuonne lähelle 16 hyppyä. Sinne valssi (tuosta 16 siivekkeen kohdalta niin että koira tuli alas ohjaajan oikealle puolelle) ja vekkaus hypyllä 17.
Että olihan tekemistä. Ei ihan noin montaa muuvia saatu radalle viime viikolla :)

Torstaiset Ossin treenit jäi välistä pojan pesistreenien takia. Perjantaina lähdetäänkin viikonlopun viettoon ja huligaanit pääsevät taas nauttimaan Kopinsalmen hoitolan erinomaisista palveluista :)

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino