Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Oho. Ollaan oltu hiljaa...

OHO. Ja sori. Eipä oo tullu päivitettyä hetkeen... Vappu vietettiin mökillä ja koirat nauttivat vapaudesta. Polskivat rantoja ja kerjäsivät naapurissa herkkuja. Vappuviikolla jäi kaikki treenit välistä.
Viime viikolla oli kesän ekat ulkotreenit. Keskiviikkona ohjaaja poti vielä hieman heikkoa oloa vatsataudin jälkeen joten tuntui ettei meillä Akin kanssa sujunut oikeista mikään. Uupui vauhtia ja ohjaukset oli ihan plörinää... Ossin kanssa torstaina otettiin vaan vähän kontakteja.

Tänään oli sitten sisävuorolla ihan kunnon treenit. Oheinen rata on Heinin käsialaa. Tein molemmilla koirilla. Ensin Ossilla. Putken viereen odottamaan ja pakkovalssi. Sitten neloselle vastakäännös. 13 tehtiin pakkovalssilla niin että itsekin kipaisin esteen oikealle puolelle ja nakkasin koiran pakkovalssilla yli.
Ossin kanssa hiulasin varmaan eniten A:n jälkeistä elämää, etenkin tuota 12 takaakiertoa kun näyttö oli väärässä kohdassa ja väärään aikaan. Pikkaisen rikkonaisesti rataa mentiin mutta kun palaset loksahtelivat kohdalleen niin sujuikin ihan kivasti. Mun kuulema vaan pitäisi uskoa, että voin ohjata molempia koiriani ihan samalla lailla...

Akin kanssa oli vaikeuksia tuossa putkelle 3 menossa. Tai ei muuten mutta sain aina käännettyä sen aalle. ARGH. Muutama toisto oli ennenkö saatiin onnistumaan. A:n jälkeinen elämä taas sujui ihan loistavasti. Oli se hiano poika. Molemmat oli.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino